Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov nedal Mirovicím šanci


Branky


0

Chýnov v zápase s Mirovicemi ukázal, že na minimálně na domácím hřišti umí být silným a nepříjemným soupeřem. Díky svému výkonu brali domácí zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov na svého soupeře nastoupil zhurta...

Domácí na nic nečekali a do utkání nastoupili v plné parádě, jak se sluší a patří. Hned v páté minutě první pětačtyřicetiminutovky poslal svůj tým do jednobrankového vedení Václav Hruška, 1:0 pro domácí. Od úvodních minut chýnovští fotbalisté kontrolovali hru a měli častěji míč na svých kopačkách. V patnácté minutě bylo s hosty znovu zle. Mezi úspěšné střelce se totiž znovu zapsal domácí Hruška, tentokrát však ne Václav ale Vlastimil. Sotva Mirovice stačily vyndat míč ze sítě, musely ho z ní lovit znovu. V 19. minutě poslal domácí do tříbrankového trháku Štiller. Chýnov si tak během úvodní dvacetiminutovky vypracoval pohodlný náskok a mohl v poklidu režírovat hru. Ve zbývajících minutách prvního poločasu už ani na jedné straně žádná další branka nepadla a do šaten tak jednoznačně odcházeli spokojenější domácí.

Diváci se dočkali bůra...

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako dějství první. Byli to domácí, kdo držel otěže zápasu pevně ve svých rukách a svého soupeře do žádných vážnějších šancí nepouštěl. Odměnou jim byla čtvrtá branka, o kterou se ve 49. minutě postaral Kučera a nejspíše tak definitivně zápas zlomil. Chýnov si nakonec své vítězství pojistil ještě pátým zásahem, který měl na svědomí opět Štiller. Ten tak zaokrouhlil skóre zápasu na konečných 5:0 pro domácí, kteří zvítězili naprosto zaslouženě, a to především díky svému odhodlání a bojovnosti, kterou svého soupeře předčili. Hosté tak domů odjížděli bez bodů a s nepopulárním bůrem.



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč): Prakticky celé jaro se potýkáme s marodkou a hrajeme každý zápas v jiné sestavě a chvíli trvá, než se sehrajeme. To se nám hned od začátku povedlo a z prvního rohu jsme docílili branky. Poté jsme přidali po rychlých protiútocích další dva góly a bylo prakticky po zápase. Hosté si za celý zápas vytvořili snad jednu nebo dvě střely na bránu. Soupeře jsme přehráli ve všech herních činnostech a zaslouženě jsme zvítězili. Teď jedeme potvrdit body do Oseka.

SK Mirovice
Jiří Ureš (trenér): Výsledek hovoří jasně. Co se týče zápasu, tak jsme nastoupili ve slepené sestavě, ale to není výmluva. Domácí se rychle ujali vedení a celkově hráli s opravdu velkým nasazením. My jsme se nedokázali srovnat za prvé s počasím a za druhé s bojovností domácích.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - V. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] (84. J. Průša [-] ) , D. Štiller [-] , T. Kučera [-] (89. L. Havlík [-] ) , M. Sedlatý [-] (68. D. Havlík [-] ) , J. Basík [-] (27. V. Zadražil [-] ) , V. Hruška [-]

SK Mirovice
F. Slavík [-] - A. Kazák [-] - R. Peterka [-] , P. Kuba [-] , P. Kvěch [-] (46. J. Becher [-] ) - V. Jelínek [-] , J. Císař [-] - T. Hlavín [-] , Š. Sedlák [-] , K. Mařík [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 17. V. Hruška , 45. V. Zadražil , 87. J. Petrů - 33. V. Jelínek , 43. Š. Sedlák .
Hráči zápasu: D. Štiller .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.