2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov si poradil s Prachaticemi a doma je nadále neporažen


Branky


0

Fanoušci Rudolfova chodí na své domácí zápasy s velkým potěšením. V letošní sezóně se ještě nestalo, že by "Perštát" doma nebodoval. Naposledy to schytaly poslední Prachatice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prachatice byly aktivní, ale vedení se dočkali domácí

Rudolfov přivítal na svém hřišti poslední tým tabulky. Již během podzimního utkání říkal hráč „Perštátu“ Jiří Hrbáč, že se mu hra Prachatic zamlouvala. Prachatice ve me zanechali velmi dobry dojem a verim,ze pokud navazou na dnesni vykon,tak se urcite ode dna tabulky odlepi.Nam se dnes darilo kombinovat pouze po vapno,ale finalni faze nam vazla. Remiza je asi spravedliva,“ řekl tehdy.

Stejného názoru je i po dalším vzájemném měření sil. Jeho ohlas najdete hned pod článkem.

V úvodu zápasu byli aktivnější překvapivě hosté, kteří svůj protějšek přehrávali zejména středem hřiště. Gól se jim ovšem vstřelit nepodařilo. Ke konci poločasu se otrkali také domácí. Nejprve Pouzar neproměnil velkou šanci, kterou mi připravila dvojice Hrbáč – Ryneš, ale o pár minut později právě druhý nejlepší střelec soutěže vystřelil, jeho pokus Hopfinger vyrazil a z dorážky se už nemýlil kapitán Novotný.

 

Zlepšená hra v poločase druhém zajistila Rudolfovu tři body

Do druhého poločasu nastoupili domácí v jiném tempu. Rázem naplňovali roli favorita a zatlačili svého soupeře. V 56. minutě se zrodila krásná gólová akce po ose Pomeje – Prokeš, kterou zakončoval Baščevan.

Zdálo se, že hostům dochází pomalu síly a Rudolfov toho málem využil. Baščevan sklepl míč na Pouzara, ten se zbavil obránce i brankáře, ale trefil trestuhodně pouze břevno.

Ve zbytku utkání se už nic zajímavého (co se týče brankových příležitostí) neodehrálo. Černou kaňkou na výhře Rudolfova je vyloučení kapitána Novotného z 87. minuty, kdy musel zamířit předčastně do sprch, jelikož nakopl protihráče do oblasti břicha.

 

Rudolfov se v příštím kole představí na hřišti Olešníku, Prachatice se budou chtít přes metu deseti bodů dostat doma proti Hluboké.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (hráč): Budu se opakovat,rikal jsem to jiz na podzim,je mi zahadou,ze jsou Prachatice tak suverenne na poslednim miste.Maji v muzstvu plno sikovnych fotbalistu a predvadeji dobry fotbal.Jak se rika-fotbal obcas nema logiku. Jinak bych chtel specialne pochvalit naseho golmana Bruhu,ktery dnes podal jisty vykon.




Sestavy


SK Rudolfov
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , M. Pomeje [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] - R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] (85. V. Dvořák [-] ) , J. Hrbáč [-] , P. Čmelík [-] (34. V. Baščevan [-] ) - J. Sukdol [-] (74. M. Sládek [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - J. Málek [-] , M. Babka [-] (51. A. Kasík [-] ) , M. Kotrch [-] , T. Ryšánek [-] , D. Kováč [-] , J. Tesař [-] (18. A. Kadlec [-] ) , J. Tesárek [-] , B. Pravda [-] , O. Kochma [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 35. J. Novotný , 39. V. Baščevan , 72. J. Hrbáč - 79. D. Kováč , 83. O. Kochma , 87. A. Kadlec . ČK: 87. J. Novotný .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Macko Pavel - REITINGER Jiří, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.