0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice udržela naději na záchranu


Branky


0

V minulých kolech nevýrazná Přibyslav přivítala na svém hřišti dvanáctou Žirovnici, pro kterou to byla jedna z posledních příležitostí, jak rozdmýchat šanci na záchranu. Domácí opravdu neoplývají momentálně zářivou formou - po výprasku od Okříšek "utrpěli" vítězství v Havlíčkově Brodě. Toho si byli hosté vědomi a nakonec této aktuální výhody využili - po brance z pokutového kopu ze závěru utkání si odvezli všechny body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou šancích na každé straně

Od začátku zápasu dnes diváci v Přibyslavi sledovali střet dvou týmů, které se v posledních týdnech s formou rozhodně nepotkaly. První poločas nabídl jen po dvou šancích na obou stranách. Nejprve zahrozil hostující David Rozporka, ale domácí brankář L. Pazderka uhájil čisté konto. Další šanci hostů měl kapitán T. Houška, ale i on neměl dobře seřízená mířidla. Domácí odpověděli M. Strašilem, který po rohovém kopu vystřelil z voleje, ale trefil přesně prostředek branky, s čímž si brankář M. Dvořák poradil. Největší šanci Přibyslavi měl L. Vykoukal, který bohužel pro domácí nepotrestal hrubou chybu hostujícího obránce. V závěru poločasu se ještě hostů dožadovali pokutového kopu, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Rozuzlení přinesl Vodáčkův pokutový kop

Druhý poločas moc fotbalové krásy nepobral. Hosté mohli otevřít skóre po nedorozumění v obraně, ale gólman Pazderka opět svůj tým podržel. Největší šanci domácích měl J. Žalud, ale nastřelil pouze hráče stojícího na malém vápně. Rozhodnutí přišlo v 84.minutě, kdy kapitán domácích Strašil ztratil balon na velkém vápně, hostující záložník mu  jej sebral a v souboji tělo na tělo upadl, rozhodčí Straka tentokrát už penaltu zapískal a Strašil navíc uviděl červenou kartu. Penaltu s přehledem proměnil Jakub Vodáček a stal se tak jediným střelcem utkání - 0:1. Žirovnice si tak zachovala naděi na záchranu, ale bude muset i nadále bodovat!



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
František Prchal, trenér Přibyslavi: Byl to vyrovnaný duel, my jsme svoje šance ani ty největší nevyužili a v závěru za to pykali z pokutového kopu...

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Jsme rádi za tři důležité body. Z mého pohledu jsme vyhráli zaslouženě, myslím že jsme měli kopat penaltu již dříve. .



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Svoboda [-] (35. P. Škacha [-] ) , J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] - L. Vykoukal [-] , J. Sibera [-] (58. M. Krčál [-] ) , S. Pochop [-] , P. Kunc [-] - L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (86. A. Vostál [-] ) - J. Vopršal [-] , J. Flekal [-]

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - T. Knotek [-] , P. Houška [-] , M. Kubík [-] (72. T. Hřebecký [-] ) , J. Svoboda [-] - D. Rozporka [-] (61. V. Cajz [-] ) , J. Vodáček [-] , V. Hadrava [-] , M. Secký [-] - V. Staněk [-] , T. Houška [-] (90. M. Kořínek [-] ) -

ŽK: 87. P. Škacha , 87. P. Škacha , 87. L. Vykoukal , 90. J. Vopršal , 90. J. Vopršal . ČK: 84. M. Strašil .
Hráči zápasu: L. Adamec - M. Dvořák , D. Rozporka .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 130. Rozhodčí: STRAKA Karel - TOMÁŠEK Oldřich, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.