Tlumačov nestačil v derby na rezervu otrokovické Viktorie


Branky


0

Na pěkně připravené hřiště do Tlumačova zavítala v nedělním odpoledni rezerva otrokovické Viktorie. Před téměř dvoustovkou diváků se hrál svižný fotbal, ale branky dávali pouze hostující hráči. Nejdříve se trefil už po patnácti minutách Adam Bahounek. Druhou trefu přidala těsně před odchodem do kabin otrokovická exotická posila Ekow Mensah. Hosté ve druhém dějství svůj slibný náskok ubránili a Tlumačov po sérii výher tentokrát musel před svým soupeřem sklonit hlavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Viktorie vstřelila do půle dvě branky

Před slušnou diváckou kulisou chtěli hrát domácí s rezervou Viktorky otevřenou partii. Hosté však byli zejména v prvním poločase pohyblivější, napadali rozehrávku domácích a na kvalitně připraveném terénu i lépe kombinovali. Vše podstatné pro výsledek zápasu se odehrálo už do přestávky. Rychlý pohyb otrokovických mladíků dělal domácím problémy. Ve 14. minutě využil nedorozumění obrany Tlumačova Adam Bahounek, který v samostatném úniku udělal kličku i brankáři Škrabalovi a do prázdné brány otevřel skóre. Definitivní podobu výsledku určil ve 42. minutě rychlonohý Mensah, když na půlce vystihl nepřesnou přihrávku, rychle zatáhl míč do šestnáctky domácích a střelou pod břevno se nemýlil. Hosté byli v prvním poločasu lepším týmem, hýřili pohybem a velké rozměry tlumačovského hřiště, jejich hře naprosto vyhovovaly. Domácí tým byl všude pozdě a proti mladíkům se mu nedařilo dostat míč na zem a lépe si přihrávat. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení otrokovické Viktorie.

 

Hosté si dvoubrankový náskok už nenechali vzít

Domácí tým se chtěl ve druhé půli zlepšit a utkání s rezervou otrokovické Viktorie ještě zdramatizovat. Hráčům Tlumačova nelze upřít snahu. Zejména ve druhém poločase zlepšili pohyb, vynutili si i několik standardních situací, ale do vyložené šance se tentokrát proti kompaktně hrajícím hostům nedostali. Hosté předvedli na jaře jeden ze svých nejlepších výkonů. I proto skončil zápas zaslouženým vítězstvím Viktorky Otrokovice.  Hostům ve druhém dějství skvěle pracovala defenzívní činnost a domácí na dostřel Zálešákovi svatyně hráči Viktorie příliš nepouštěli. Domácí se sice v závěru snažili o zkorigování stavu utkání, ale velké šance si nevypracovali. V derby tak uspěli mladíci z Otrokovic, kteří se v tabulce propracovali již na třetí pozici. Tlumačovským patří v aktuální tabulce 1.B. třída šestá příčka a v příštím kole se vydají na horkou půdu do Nevšové. Otrokovice poměří síly s dobře hrající Veselou.

 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas byl typicky remízový. Bez šancí na obou stranách. Oba góly jsme dostali po špatné rozehrávce našeho stopera a úniku hostujícíh hráčů. Pouze ve druhé půlce měla Viktorka jednu střelu těsně vedle tyčky. Škoda, že jsme zápas nezvládli a nedotáhli ho minimálně do penaltového rozstřelu.

FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas byl pro nás hodně důležitý a chtěli jsme ho zvládnout, aby jsme se posunuli před Tlumačov a udrželi se tak v popředí. V prvním poločasu jsme dominovali a diktovali tempo hry. Do konce poločasu jsme mohli vést klidně víc. V druhém poločase se domácí snažili něco vytvořit, ale náš tým fungoval skvěle a nepustili jsme domácí k žádné šanci. Hlavně obranu dnes musím vyzdvihnout. Zápas jsme zaslouženě vyhráli.



Místo: Tlumačov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: SMIRNOV Roman - ŠTEFANKO Jan, LENDLER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku