Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Záluží doma podlehlo Střížovicím


Branky


0

Po senzačním vítězství domácích z minulého zápasu si nesli ohromnou psychickou výhodu. V jejich prospěch mluvil jejich počet a domácí prostředí. S tím vším si hosté ze Střížovic, kterých bylo pouze 11 dovedli poradit a odvezli si domů 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střížovice vedou

Hosté se prosadili hned v úvodu. V 7. minutě se trefil po průniku z půlky hřiště Martin Houdek a stav utkání byl 0:1. Poté se až do konce poločasu hrálo velice vyrovnaně. Domácí v průběhu zápasu provázela smůla. Těsně pře konce poločasu hostě navýšili své vedení. V 45. minutě po přesném centru a následné kličce před gólmanem našli hosté před brankou Václava Houdka, kterému už nedělalo problém zakončit. Poločas končil za stavu 0:2.

Snížení v závěru

Druhý poločas pokračoval stejně jako ten první probíhal. Domácí měli své šance ale osud jim prostě branku nedopřál až do 82. minuty, kdy se trefil kanonýr Záluží Ladislav Mlnařík po závaru ve vápně hostů. Myšlenky domácích na remízu rychle utl hostující útočník Jiří Nováček v 83. minutě. Jeho tvrdá střela domácímu gólmanovi Davidovi Míkovi vyklouzla a stav utkání byl 1:3. Skóre se již neměnilo a hosté získali cenný skalp.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Zápas se nám moc povedl. Konečně jsme začali proměňovat naše šance. Nečekali jsme, že to zvládneme, protože jsme měli v týmu 2 dorostence. Bylo to velice vyrovnané a domácí měli více šancí. Celý tým si zaslouží pochvalu.

Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - P. Braun [-] , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] (61. L. Mlnařík [-] ) , J. Povolný [-] , P. Motyčák [-] (73. L. Třeštík [-] ) , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] , M. Hnilička [-] , V. Zahoř [-]

TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý [-] - J. Doležal [-] , J. Volf [-] , J. Hrubý [-] - M. Houdek [-] , V. Běhálek [-] , V. Houdek [-] , M. Brejcha [-] - J. Nováček [-] - J. Fremr [-] , R. Klíma [-]

ŽK: 56. Z. Vacek - 55. J. Nováček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílek Aleš - KOSTELNÍK Lumír, LEGÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.