M. Kareš 47. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí chtěli získat tři body.


Branky


47. M. Kareš (p.) - 82. Z. Stránský
0

Utkání v něm domácí byli favoritem, a hosté si chtěli spravit chuť po nevydařených výkonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii domácích.

Domácí začali zápas lépe. Byli kombinačně lepší a na hostech bylo vidět, že chtějí hlavně bránit a hrát na brejky. Už v 6. minutě domácí Petružálek, který celý zápas házel dlouhé auty, posadil míč na hlavu domácího Beneše a ten přestřeluje.

V 10. minutě hosté hrozí z brejku, ale trestuhodně míjí branku.

Prvních dvacet minut zápasu jsou domácí lepší. Vytvářejí si náznaky šancí, ale neproměňují.

V 25. minutě domácí zatáhnou míč po levé straně, nacentrují do vápna a útočník trefuje nohy obránce. 

Ve 35. minutě se osmělují hosté a Lochman vyslal povedenou střelu. Ta končí těsně nad brankou. Poločas se dohrává ve stejném duchu, domácí se snaží otevřít hostující obranu, ale nedaří se jim.

 

Dobývání hostující obrany pokračuje.

Domácí druhý poločas začali ve stejném duchu. Jako první skončili a hned na začátku měli sérii rohů, ale jejich hlavičky lítaly kolem branky. Akce z pravé strany, přichází centr a domácí Petružálek trefuje tyč. Míč se odráží do vápna, kde hostující obránce fauluje domácího hráče. Rozhodčí píská pokutový kop. K němu se postavil Kareš Martin a zkušeně proměnil. Domácí vedou 1:0.

V 61. minutě se hostující Beneš dostal do šance, ale výborný zákrok předvedl domácí brankář Suk.

65. minuta domácí Beránek dělá chybu na půli hřiště. Hosté málem trestají, kdy Beneš trefuje břevno.

V 70 minutě opět hostující Smejkal sám před brankářem selhává. Hosté v této chvíli vyrovnali hru a tlačí se za vyrovnáním a hostující trenér přestal hrát na 4 obránce a posílá stopera Stránského dopředu. Posléze se to jeví jako nejlepší řešení. Hostům v 85. minutě vychází akce z levé strany, kdy po centru do vápna zařizuje bod již zmínený Stránský. 

Zápas končí 1:1. Jde se na penalty.

Domácí si přeci jen bod navíc vzali.

Hrdinou pokutových kopů se stal domácí brankář Suk. Ten z pěti pokusů hostí hned tři chytil. Tím zařídil svému týmu bod navíc.

 



Ohlasy k zápasu


Rybník
Petráň- trenér: Hosté přijeli viditelně s obrannou taktikou a nám se nedařilo otevírat jejich obranu tak, abychom měli klid v zakončení. Proto první poločas skončil bez brankovou remízou. V druhé půli jsme se po penaltě měli uklidnit. Místo toho jsme přenechali iniciativu hostům, kteří po zásluze vyrovnali. Při penaltách musím pochválit našeho brankaře, který nám vychytal bod navíc.




Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - M. Kareš [-] , M. Vrána [-] , F. Petružalek [-] , R. Beránek [-] - S. Kolář [-] , P. Milkovič [-] , P. Felcman [-] (46. J. Markl [-] ) , L. Hůlka [-] - M. Kareš [-] (65. M. Jeřábek [-] ) , P. Palík [-] (40. M. Burda [-] ) -

Rudoltice
R. Kyselo [-] - T. Smejkal [-] , M. Minář [-] , D. Vlček [-] , O. Kollár [-] (87. J. Loskot [-] ) , M. Kocanda [-] , Z. Stránský [-] , P. Kostka [-] , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , M. Lochman [-]

ŽK: 65. P. Milkovič , 87. R. Beránek .
Místo: Rybník - areál Srnov. Rozhodčí: ROPEK Stanislav - FORMÁNEK Daniel, NAJMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.