2:1
(2:0)
82. J. Tejkl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou týmů ze středu tabulky.


Branky


0

Brandýs se chtěl přiblížit k čelu tabulky, jestli se jim to povedlo? Pojďme se podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí.

Domácí začínají zápas tak jak jim velí povinnost domácího prostředí, aktivně a svou kombinační hrou jsou lepším týmem. Šance na sebe nenechají dlouho čekat , ale koncovka je špatná. Domácím se daří vstřelit branku ve 23. minutě, kdy Hanzl trefuje přesně a stav je 1:0. 

Hosté si s hrou domácích nevědí rady a nejsou nebezpeční ani dopředu, první poločas  je tak v režii domácích. Gólovou tečku za první půli dává po akci z pravé strany. Centr přistává na hlavě domácího svátečního střelce hlavou a tím je Horáček. 2:0.

Domácí se o výsledek ještě celkem strachovali.

Druhá půle byla na začátku pořád v režii domácího týmu, dobrá kombinační hra a vytváření si šancí domácím šlo. Ale ta koncovka. V dalším průběhu zápasu se hosté kolem 60. minuty začali domácím vyrovnávat a postupně přebírali iniciativu zápasu. Domácím najednou odchází mezihra a tím přestávají být aktivní a Rudoltice cítí šanci.

Ta přichází pro hosty pozdě až v 82. minutě snižuje na 2:1 Tejkl. Domácí se musí ještě strachovat o tři body, ale se štěstím je vybojují.



Ohlasy k zápasu


Brandýs nad Orlicí
Janoušek-trenér: První půle byla od nás dobrá. Druhá půle v prvních patnácti minutách od nás byla ještě dobrá, ale pak jak kdybyste nás vypnul a hosté tlačili a my se báli o výsledek.




Sestavy


Brandýs nad Orlicí
P. Pecho [-] - D. Sloupenský [-] (46. D. Lajza [-] ) , J. Matějka [-] , J. Janoušek [-] , T. Šilar [-] - J. Špinler [-] , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , J. Hruša [-] (70. M. Růžička [-] ) - T. Lajza [-] , V. Horáček [-] (81. P. Kochanek [-] )

Rudoltice
R. Kyselo [-] - T. Keprt [-] , F. Kuběnka [-] (56. M. Minář [-] ) , D. Vlček [-] , L. Nastoupil [-] , M. Kocanda [-] , Z. Stránský [-] , P. Kostka [-] (46. J. Tejkl [-] ) , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , M. Lochman [-]

ŽK: 37. T. Lajza - 43. M. Kocanda .
Místo: Brandýs nad Orlicí. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Habrda Miroslav - NAJMAN David, DIBLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.