1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí favorit opět zklamal.


Branky


0

Vedoucí Těchonín chtěl doma zvítězit a odčinit tak ztracený duel z Červené Vody. Hosté musí bodovat vzhledem k tabulkovému umístění, ale u vedoucího mužstva to budou mít těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těchonín začal dobře.

Těchonín jako vedoucí tým tabulky začal tak jak se sluší a patří. Nápor, který domácí měli, ale hosté úspěšně odvraceli a v prvních dvaceti minut se do šancí nedostávali. Hra Těchonína byla dobrá a k vápnu se dostávali celkem jednoduše, jen finální fáze pokulhávala.

Rudoltice dobře bránili a spoléhali se na rychlé brejky, které jim v první půli moc nevycházeli. Domácím pomohl ten nejzkušenější Kovanda se prokličkoval před golmana hostí Macháčka a zakončil přesně 1:0. Do šaten se odcházelo za tohoto stavu a hosté měli o čem přemýšlet.

Rudoltice vyrovnali.

Začátek druhé půle byl pro hosty daleko lepší, zlepšili svou hru a hned v 51. minutě se ze strany prosadili. Hostující Plačko zkrotil skákající míč a ze strany přehazuje domácího vyběhnuvšího brankáře Kabourka, míč putující do sítě dorazil David Vlček a bylo srovnáno 1:1. Těchonín se i nádale snažil rozebrat dobře fungující obranu hostí. 

Tlak domácí ještě stupňovali v 70. minutě, kdy po druhé žluté kartě šel pod sprchy hostující Lochman. Těchonínu se naskytla jedinečná možnost rozhodnout zápas, ale rezultovala z toho jenom tyč a pár závarů před hostující brankou. Zápas dospěl do penaltového rozstřelu i přesto, že hlavní rozhodčí nastavil osm minut nad rámec hrací doby.

Rudoltice brali bod navíc.

Domácí střelci selhali jen jednou ale hosté byli stoprocentní a tak druhý bod putuje do Rudoltic.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
Roman Filip-trenér: Byli jsme po celý zápas lepším týmem ale kluci měli ještě v hlavách zápas v Červené Vodě. V koncovce jsme nebyli efektivní.

Rudoltice
Smejkal Pavel-trenér: Domácí byli v zápase lepším týmem a proto klukům musím poděkovat za bojovný a odmakaný zápas. Po vyloučení jsme se jen snažili udržet remízový stav. Zmíním jen nastavení, které pan rozhodčí protáhl na osm minut, důvod neznám. Tak dlouhé ošetřování v zápase nebylo.



Sestavy


Těchonín
T. Kabourek [-] - M. Uhlíř [-] , R. Špaček [-] , D. Jironč [-] (87. M. Šponar [-] ) , J. Dostálek [-] (75. R. Kroczak [-] ) , J. Kovanda [-] , J. Makar [-] , L. Majvald [-] , M. Hynek [-] (67. P. Kmošek [-] ) , D. Jandejsek [-] , D. Roček [-]

Rudoltice
P. Macháček [-] - Z. Beneš [-] , F. Kuběnka [-] (88. M. Minář [-] ) , P. Kostka [-] , T. Smejkal [-] , T. Keprt [-] (70. J. Martinák [-] ) , D. Vlček [-] , L. Nastoupil [-] , T. Plačko [-] , Z. Stránský [-] , M. Lochman [-]

ŽK: 37. M. Hynek - 37. D. Vlček , 42. T. Smejkal , 44. Z. Stránský , 53. M. Lochman , 65. P. Kostka . ČK: 70. M. Lochman .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HEJL Jan, FRIML Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.