1:7
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělo se jednat o vyrovnaný zápas.


Branky


65. L. Sedlák - 23. J. Huška , 49. J. Huška (p.) , 62. T. Kotyza , 67. J. Huška , 74. P. Huška , 80. P. Huška , 87. L. Pešek
0

Červená Voda po minulém kole, kdy zvládla obrat s Těchonínem si věřila na dalšího soupeře. Žamberk se představil jako tým, který byl nad síly domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poločas vyhráli.

Domácí do utkání nastoupili s vědomím, že dokáží teměř vše. Po utkání s Těchonínem je k tomu opravňoval obrat v druhém poločase. Ale každý zápas je jiný. Hosté ze Žamberka byli od počátku zápasu lepší a jejich souhra byla na vysoké úrovni, hned od první minuty. Hosté byli běhavější a to se potvrdilo ve 23. minutě kdy po nešťastném odrazu domácího obránce jde sám na brankáře hostující Huška Jakub a dává na 0:1.

V první půli domácím nevycházelo nic a Žamberk si vedení hlídal a měl uzemní převahu, kterou ale nedokázal zvýraznit větším počtem branek a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Demolice domácích.

Druhá půle začíná pro hosty výborně, běží 49. minuta a ve vápně je sražen hostující útočník. Penalta, k ní se staví opět Huška Jakub a proměňuje 0:2. Další minuty se nesli v duchu šance na jedné straně, pak zase na druhé. V 62. minutě kopou hosté roh a na 0:3 dává hlavou Kotyza. S domácími to nevypadá dobře, ale v 65. minutě snižuje Sedlák na 1:3.

Domácí trefují tyč, a štěstí se k nim obrací zády. To hosté jsou dnes velmi produktivní a hlavně Jakub Huška, který střelou zpoza vápna dává na 4:1. Domácí se snaží a otvírají hru a to je pro hosty voda na mlejn. V 74. minutě domácí dělají chybu ve středu hřiště a Pavel Huška je trestá pátým gólem. V 80. minutě se situace opakuje a tkzv. Huškománie pokračuje. Pavel Huška proměňuje samostatný nájezd 1:6. Leoš Pešek v 80. minutě dává na konečných 7:1 pro hosty a pro domácí krutý výsledek a zápas končí.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Habarta- trenér: Hosté ze Žamberka byli po celý zápas lepší a běhavější, a své šance narozdíl od nás proměnili a tak výsledek je pro nás krutý, ale fotbal už je takový.




Sestavy


FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - P. Stašák [-] - P. Roček [-] (12. M. Matoulek [-] ) , P. Jurenka [-] (62. M. Malý [-] ) , M. Bednář [-] (55. D. Dostál [-] ) - - K. Uhliř [-] , J. Halanič [-] (46. Š. Votoupal [-] ) , L. Sedlák [-] (75. J. Opravil [-] ) , M. Hinkelmann [-] , M. Maleček [-] , M. Hoško [-]

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - M. Pavelka [-] (46. T. Kotyza [-] ) , F. Durna [-] , M. Menzel [-] (75. D. Zecha [-] ) , J. Stejskal [-] - V. Kočí [-] , J. Pirkl [-] (46. P. Chládek [-] ) , V. Vávra [-] (68. L. Pešek [-] ) , M. Ulvr [-] - J. Huška [-] (82. J. Ulrych [-] ) , P. Huška [-]

ŽK: 33. M. Bednář , 45. P. Jurenka - 22. J. Huška .
Místo: Červená Voda. Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - BENEŠ Petr, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.