7:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žamberk doma doslova přejel Rybník.


Branky


2. P. Huška , 8. P. Huška (p.) , 17. P. Huška , 25. P. Huška , 36. P. Huška , 68. P. Huška , 73. P. Huška
0

Jak trefně napsal jeden nejmenovaný. Žamberk vypustil Rybník, a to doslova. O branky se postarali otec a syn Huškovi. Taková rodinná oslava se vším všudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompromisní Žamberecká mašina.

Žamberk začal naprosto famózně, a hned ve 2. minutě se po krásné kolmici od Martina Ulvra řítí sám na brankáře hostí Pavel Huška ml. a s přehledem zakončuje 1:0. Hostům jejich ofsajd systém v první akci selhal, ale i nadále ho praktikovali. V 8. minutě bylo s Rybníkem ještě hůř, po faulu na domácího hráče se k pokutovému kopu staví Pavel Huška st. a proměňuje 2:0. Žamberk nedával hostum žádnou šanci a fotbal si vysloveně užíval. Další akce, kterou ze strany potáhl Vít Vávra a jeho centr proměnil na 3:0 opět Pavel Huška st..

Žamberk si v pohodě kombinoval a otec a syn Huškovy si otevřeli, takovou rodinou střelnici. Běží 25. minuta a tentokrát se do listiny střelců zapisuje mladší z Hušků a upravuje na 4:0. Rybník opravdu na tento zápas už  po půl hodině, neměl vůbec dobré vzpomínky a působil odevzdaným dojmem. Pavel Huška st. upravuje poločasový výsledek na 5:0, a dále pokračuje galapředstavení otce a syna.

Průběh zápasu se nemění.

Žamberk nastoupil do druhé půli v uvolněným tempu a to i přesto byli jediným týmem na hřišti, který produkoval pěkný fotbal. Na Rybníku byla vidět ohromná deka z průběhu první půle a tak Žamberk měl ulehčenou úlohu. Domácí se předháněli v zahazování šancí a kdyby skóre bylo dest nula, nikdo se nemohl divit.

V 68. minutě domácího Pirkla ve vápně fauluje hostující obránce a k penaltě se staví Pavel Huška ml. a upravuje na 6:0. Minisouboj rodiny Hušků 3:3, kdo asi vyhraje? Rybník by byl nejradši, kdyby zápas po dvaceti minutách skončil, ale hosté si dnešek museli vytrpět až do konce.

¨V 73. minutě se po krásné přihrávce od Víta Vávry dostává do brejku Pavel Huška ml. a obchází i brankáře hostí Martina Suka a upravuje na 7:0. Tímto skóre končí zápas plný šancí, které Žamberk proměnil tak z poloviny. Rodinný souboj vyhrává syn nad otcem, tak třeba bude muset táta chvili poslochat syna.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk B
Milan Menzel-trenér, hráč: Dnešní zápas byl herně dobrý a konečně se nám dařila koncovka. Hosté hráli ofsajd systém hodně vysoko a tom nám vyhovovalo. Pěkné představení obou Pavlů z rodu Hušků.




Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - L. Franke [-] , J. Třináctý [-] (58. P. Chládek [-] ) , J. Stejskal [-] , M. Ulvr [-] (66. M. Menzel [-] ) - J. Huška [-] (46. J. Pirkl [-] ) , P. Rous [-] (66. M. Pecháček [-] ) , P. Huška [-] , V. Kočí [-] (46. D. Zecha [-] ) - P. Huška [-] , V. Vávra [-]

Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , M. Kareš [-] , F. Petružalek [-] , L. Hůlka [-] - P. Milkovič [-] , M. Kareš [-] , P. Felcman [-] , R. Beránek [-] - M. Škrob [-] , J. Petran [-] -

Místo: Žamberk. Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - ROPEK Stanislav, BIDLO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.