0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rybník hostil Těchonín, vedoucí tým tabulky.


Branky


0

Hosté chtěli udržet první místo v tabulce a tak se stát podzimním mistrem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těchonín se dostal do vedení.

Rybník vstoupil do utkání opatrně a s respektem. Toho vcelku v pohodě využívali hosté z Těchonína a hráli si svoji hru. Vedoucí tým dokazoval proč mu patří první místo v tabulce a domácím toho moc v prvních minutách nedovolil. Převážně se hrálo na branku Rybníka, který odolával až do 25. minuty, kdy dobře zahraný rohový kop po skrumáži před brankou domácích uklízí pod břevno hostující Dostálek Pavel 0:1.

Těchonín se zaslouženě dostal do vedení a domácí na jeho hru neměli v první půli protizbraň. Hosté svou dobrou hrou donutili domácí chybovat, kdy na levé straně zaspala obrana Rybníka a znovu Pavel Dostálek i s přispěním podklouznutí domácího brankáře Suka pohodlně k tyči na 0:2. První půle patřila Těchonínu a tak se jde do kabin  za zaslouženého vedení hostí.

Rybník se zvednul.

Rybník do druhého poločasu nastoupil s odhodláním zápas ještě zdramatizovat, a svou aktivní hrou se dostával na dostřel branky hostí. Těchonín si vědom své kvality, stáhnul své obranné řady a věděl, že příjde možnost několika brejků. 

Domácí se svou kombinací dostávali až k velkému čtverci, ale tam naráželi na dobře bránící hosty. A tak to zkoušeli střelami z větší vzdálenosti. Řada povedených pokusů končila těsně vedle tyčí hostující branky a tak bránkář hostí Michal Hynek neměl moc práce. Těchonín ani své brejkové situace nedokázal proměnit v branku a tak s blížícím koncem bylo víceméně jasnější, že půlmistr podzimu bude z Těchonína. Do konce zápasu chybělo pár minut a Rybník neměl sílu zápas zlomit a tak tři body putují do Těchonína.



Ohlasy k zápasu


Rybník
Petráň- trenér: Hosté v první půli dokazovali jak kvalitní tým to je a vedení 2:0 si plně zasloužili. Druhý poločas nám vyšel o poznání lépe, ale naráželi jsme na dobrou defenzívu Těchonína. Naše střely končili vedle a tak po právu hosté vyhráli.




Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , F. Petružalek [-] , M. Viščák [-] , P. Felcman [-] , R. Beránek [-] - S. Kolář [-] , P. Milkovič [-] , M. Kareš [-] - L. Klazar [-] , M. Kareš [-] -

Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , R. Špaček [-] , R. Kroczak [-] , D. Jironč [-] , J. Dostálek [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] , D. Roček [-] , M. Šponar [-]

ŽK: 43. M. Vrána , 65. M. Kareš - 50. P. Dostálek , 70. R. Špaček .
Místo: Rybník - areál Srnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HEJL Jan, KERHÁT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.