Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs hostil Červenou Vodu.


Branky


0

Domácí chtěli konečně bodovat, aby se jim nevzdálila špice tabulky. Povedlo se jim to?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs si první poločas pohlídal.

Brandýs začal zostra a hned v první minutě se ocitl Vít Horáček sám před brankářem hostí Šnevajsem, ale nedokázal zakončit přesně. Domácí se neustále tlačili k brance hostí, kteří přijeli v dosti oslabené sestavě. Vít Horáček si své zaváhání z první minuty nezopakoval a v minutě 11. po přihrávce ze strany prostřelil hostujícího brankáře a domácí vedli.

Červená Voda se nedostala za celý poločas k pořádné akci a jedinou možností byl závar před domácí brankou, ale ten obrana Brandýsa zlikvidovala. Domácí se snažili ze své převahy vytěžit co nejvíce branek, aby se dostali do plusového skóre, ale své šance neproměňovali. Až ve 43. minutě domácí kapitán Jaroslav Hanzl netradičně pravou nohou zavěsil přesně a domácí vedli 2:0. Tak končí první půle, která byla zcela v režii domácích.

Obraz hry zůstal stejný.

Do druhé půle nastoupili mužstva ve stejném herním rozpoložení, domácí svou kombinační hrou hosty přikovali k brance a ti se snažili hrát na rychlé brejky. K těm se moc nedostávali a byli rádi za dobrou defenzivu. Ta selhala v 73. minutě kdy domácí Jan Špinler zvyšoval pohodlně na 3:0.

Brandýs ještě asi slavil branku Špinlera, protože o minutu později hosté z jednoho vydařeného brejku utěšenou střelou k tyči snižuje na 3:1, Patrik Roček. S domácími to nezacloumalo a vědomi si své herní převahy pokračovali v převaze a pořád a neustále ohrožovali branku hostujícího brankáře. 

V 87. minutě se podařilo domácím vstřelit branku na 4:1, střelcem byl Janoušek Jan a zajímavostí je, že tento hráč nastupuje na místě stopera a tato branka byla první po dobrých deseti letech. Brandýs si v pohodě dokráčel pro tři body a posunul se v tabulce vzhůru.

 



Ohlasy k zápasu


Brandýs nad Orlicí
Martin Janoušek- trenér, hráč: Dnes jsme byli po celý zápas lepší a hlavně jsme proměnili některé šance. Tři body jsou před koncem podzimní části důležité.




Sestavy


Brandýs nad Orlicí
P. Pecho [-] - M. Janoušek [-] , J. Matějka [-] , D. Sloupenský [-] - P. Kochanek [-] (60. M. Růžička [-] ) , J. Hruša [-] , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , J. Špinler [-] - V. Horáček [-] (78. J. Janoušek [-] ) - P. Skalický [-]

FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - P. Stašák [-] - M. Bednář [-] (84. L. Habarta [-] ) - M. Fňouk [-] , J. Šmolík [-] , P. Jurenka [-] (65. Z. Kolbe [-] ) , M. Hoško [-] , M. Hinkelmann [-] , K. Uhliř [-] , P. Roček [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 43. P. Roček , 85. M. Hoško .
Místo: Brandýs nad Orlicí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NAJMAN Richard - ROPEK Stanislav, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.