0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudoltice vyzvali Tatenice.


Branky


0

Souboj týmů ze dna tabulky, byl velmi důležitým pro obě mužstva. Kdo bude mít klidnější zimní přestávku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatenice v první půli dominovali.

Rudoltice nastoupili do zápasu aktivně, ale po prvních deseti minutách začali hosté přebírat iniciativu. Tatenice se v posledních zápasech začali herně zvedat a to dokazovali i v Rudolticích. Dvacet minut se hrálo od vápna k vápnu, kdy hosté byli nebezpečnější. Rudoltice po centru ze strany nepokryli střed vápna a hostující David Tareš nekompromisně střelou pod víko nedal brankaři domácích Hotmarovi žádnou šanci 0:1. 

O dvě minuty později se Tatenice dočkali druhé branky. Běží 25. minuta a Rudoltice ztrácí míč ve středu hřiště a hosté rychle zatahují balón po lajně a centr z pravé strany proměňuje Miroslav Hradil 0:2. Tatenice jsou v první půli lepším týmem a po zásluze jsou v dvoubrankovém vedení. Dohrává se první půle, která nabídla dvě branky a hráči hrají tvrdě ale ne záludně tak rozhodčí nemusí vytahovat žlutou kartu.

Tatenice si pohlídali důležité vítězství.

Druhá půle se nesla v duchu domácích, kteří hned od úvodního hvizdu riskovali a otevřeli hru. Hra na riziko přinesla zlepšení výkonu, ale další chyba Rudoltic v obranné fázi dala hostům možnost skórovat potřetí. V 58. minutě hostující Josef Kučera trestá chybu domácího týmu a dává hostům pocit klidu 0:3. Tatenice se po třetí brance uklidnili natolik, že domácím víc a víc nabízeli šance ke skórovaní.

Rudoltice se dostali v polovině druhé půle ke střele, kterou hostující brankář Strnad s vypětím všech sil vyráží a domácí David Vlček trestuhodně z brankové čáry přestřeluje. Často se taková situace nevidí, ale míč je kulatý. Fotbal je krásná hra. Domácím nebylo dnes souzeno vstřelit branku a poslední důkaz o tom přinesl Filip Kuběnka, který šel sám na brankáře a jeho pokus končí na tyči.

Důležité vítězství hostům dodává sebevědomí do dalších bojů, jen škoda že podzim končí.



Ohlasy k zápasu


Rudoltice
Smejkal Pavel- trenér: Dnes jsme podali jeden z nejhorších výkonů a po zásluze jsme prohráli. Tatenice se prezentovali jako velice dobrý tým a tři body zaslouženě vezou domů.




Sestavy


Rudoltice
J. Hotmar [-] - J. Tejkl [-] , F. Kuběnka [-] , P. Kostka [-] , D. Vlček [-] , P. Macháček [-] , T. Keprt [-] (65. J. Loskot [-] ) , M. Kocanda [-] , L. Nastoupil [-] , T. Plačko [-] , M. Lochman [-] (42. J. Majer [-] )

Tatenice
S. Strnad [-] - J. Krejčí [-] (87. R. Finger [-] ) , D. Tareš [-] (87. D. Květenský [-] ) , R. Glocar [-] (73. V. Finger [-] ) , P. Knápek [-] , F. Soukop [-] , M. Hradil [-] , J. Karel [-] , R. Werner [-] , R. Soukop [-] , J. Kučera [-] (68. J. Kotouček [-] )

ŽK: 48. D. Vlček - 89. V. Finger .
Místo: Rudoltice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šejna Jiří - PALÁN Jan, HABRDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.