M. Krejčí 86. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boříkovice museli doma porazit Kerhartice.


Branky


86. M. Krejčí (p.)
0

Domácí jestli nechtěli skončit poslední, tak museli bodovat s Kerharticemi. Podařilo se jim to.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas.

Boříkovice nastoupili do utkání lépe a byli v prvních minutách aktivnější, důvod byl jasný. Potřeba zisku tří bodů byla zcela prioritní a podle toho zápas začal. Stoper hostujícího týmu Tomáš Fišar uklouzl a nabídnutou šanci tváří v tvář hostujícímu brankáři nevyužil domácí Roman Pražák. Od patnácté minuty se hosté dokázali dostat do utkání a byli lepší, ale jejich kombinace končili buď vedle domácí svatyně nebo je pochytal domácí brankář Jan Saňák.

Utkání bylo dosti vyhecované a tak nebyla nouze o jiskřivé momenty. Boříkovice se ale museli soustředit na svůj výkon, jestli chtěli pomýšlet na bodový zisk. První půle byla hodně o středu pole a nijak zvlášť pohledný fotbal se nehrál. Dívaci se neměli na co koukat a tak bylo na obou týmech aby s tím do druhé půle něco udělali.

Rozhodující moment přišel až v závěru.

Druhá půle začala lépe pro domácí a ti svou aktivitou, která byla patrná začali hosty přehrávat. Z tlaku, který domácí měli vyplynulo několik střeleckých pokusů. Jmenovitě stříleli nad  Chaloupecký, Skoták a Pražák. A tak se skóre nepohnulo ve prospěch domácích. 

Hosté hrozili ze standartních situací a hlavně, když je zahrával Michal Ráb tak byli nebezpečné. Domácí v čele s bránkářem ale všechny pokusy dostali do bezpečí a tak se čekalo na rozhodující moment. Hosté mohli jako první skórovat Daniel Kaplan z velkého vápna nedokázal přelstít domácího brankáře.  Rozhodující moment přichází v 85. minutě, kdy ve vápně je sražen domácí Jakub Dušek a píská se penalta. Tu proměňuje Miloslav Krejčí a domácí vedou 1:0. Poté fauloval domácí Skoták hostujícího hráče a vidí červenou kartu, hostující FIšar oplácí a vidí ji také. Zápas se dohrává o deseti a na skóre se nic nemění. Sezóna ještě nekončí a tak se zapojte do hlasování o hráče podzimu, sestava bude zanedlouho na našem webu. Hlasování potrvá čtrnáct dní.



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Jan Saňák-brankář: V první půli jsme nehráli dobře a druhá byla lepší, ale pro nás problém se trefit a dát gól pořád trvá. Jsme rádi, že jsme to nakonec zvládli a tři body jsou doma.




Sestavy


Boříkovice
J. Saňák [-] - M. Konopka [-] (60. M. Pavelka [-] ) , R. Pražák [-] , R. Štencl [-] (7. L. Kalousek [-] ) , D. Chaloupecký [-] , M. Krejčí [-] , D. Skoták [-] , J. Dušek [-] , J. Lučan [-] , M. Chládek [-] , P. Václavek [-]

Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] - R. Štantejský [-] (80. D. Rössler [-] ) , J. Skalický [-] , J. Beneš [-] (70. O. Pávek [-] ) , M. Ráb [-] , D. Kaplan [-] , V. Procházka [-] , T. Janota [-] , T. Fišar [-] , M. Hanus [-]

ŽK: 18. M. Krejčí , 25. D. Chaloupecký , 53. P. Václavek , 82. R. Pražák , 90. M. Pavelka - 30. M. Hanus , 62. J. Skalický , 88. O. Pávek . ČK: 85. D. Skoták - 85. T. Fišar .
Místo: Boříkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Depeš Michal - STOLÍN Václav, HEJL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.