1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs hostil rezervu Žamberka.


Branky


0

Souboj týmů z popředí tabulky sliboval pěknou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel domácím.

Brandýs vstoupil do zápasu velmi dobře, v 5. minutě se ke střele dostal Šroler Míra a jeho střelu vyrazil brankář hostí, jen pod nohy Jana Hrůšy. Ten se nemýli a domácí vedou 1:0. Ještě několik minut byl zápas vyrovnaný a hra se odehrávala věsměs ve středu pole.

Po patnácté minutě se Žamberk začal častěji prosazovat, domácí nepustil z jejich obranné poloviny. Žádné ze situací ale hostující tým nedokázal využít a tak domácí svou soustředěnou obranou činností drželi brzké vedení. Hostům se dařilo dostávat se do blízkostí branky domácího týmu, ale finální fáze nebyla v první půli v podání hostů nijak přesvědčivá. 

Brandýs se v konci poločasu vůbec nedostal ke své kombinační hře a jen jejich bojovný a obětavý výkon zabránil hostům alespoň vyrovnat. Žamberku se snaha nedala upřít, a v první půli byli lepším týmem. Poločas přinesl jen rychlí gól a jinak snahu Žamberka o skórovaní, která nevycházela.

Hosté i v deseti dokázali zápas otočit.

Domácí se svým výkonem nebyli po první půli spokojeni a tak promluva v kabině měla pozvednout výkon hlavně dopředu. To se dlouhou dobu ale nedělo a tak Žamberk se pořád snažil domácím konečně otevřít jejich dobrou defenzívu. V 61. minutě ale přišel pro hosty hodně frustrující okamžik, po druhé žluté jde ze hřiště Dominik Zecha. 

Domácím nebylo přáno nejdříve se netrefují z brankové čáry, člověk by nevěřil co se nedá nedat. A o chvíli později Míra Šroleru ze tří metrů trefuje jediného obránce v brance hostí. Žamberk i v deseti dokázal vstřelit branky, nejdříve po standartce Jakub Molnár vyrovnává 1:1. 

V 81. minutě domácí obrana dělá hrubku a své sólo zakončuje Jan Kotyza 1:2, hosté vedou i v deseti. A zmar Brandýsa podtrhuje v 88. minutě Pavel Huška, který upravuje na 3:1 pro Žamberk. Pro hosty velmi dobrých posledních pátnáct minut a i v deseti dokázali odvézt tři body z Brandýsa. 



Ohlasy k zápasu


Brandýs nad Orlicí
Janoušek Martin-trenér, hráč: Zápas se mě těžce hodnotí, místo aby jsme rozhodli a proti deseti byli aktivní. Tak si necháme dát dva góly a pak se úplně rozsypem.




Sestavy


Brandýs nad Orlicí
P. Pecho [-] - D. Sloupenský [-] , J. Janoušek [-] , P. Skalický [-] , J. Matějka [-] - P. Matoušek [-] , J. Špinler [-] (18. P. Kochanek [-] ) , J. Hruša [-] (81. P. Novotný [-] ) , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] - V. Horáček [-]

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Třináctý [-] (56. J. Stejskal [-] ) , J. Kašpar [-] , J. Molnár [-] , D. Zecha [-] - V. Vávra [-] (46. J. Kotyza [-] ) , V. Kočí [-] , J. Jírů [-] (90. P. Chládek [-] ) , M. Ulvr [-] - P. Huška [-] , J. Huška [-]

ŽK: 34. D. Zecha . ČK: 61. D. Zecha .
Místo: Brandýs nad Orlicí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Habrda Miroslav - FORMÁNEK Daniel, PALÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.