Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Torpedo porazilo Staré Hradiště B


Branky


0

Možná nejzajímavější zápas tohoto kola se hrál v Mněticích, kde hraje své domácí zápasy Torpedo Pardubice, které nastoupilo proti Starému Hradišti B.Více o zápasu najdete v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Torpedo si vybudovalo náskok

Souboj týmů z horní poloviny tabulky sliboval zajímavou podívanou.V minulém kole se oba týmy prezentovaly v odlišném světle.Zatímco Torpedo si odvezlo sedmigólový příděl z Chvojence, tak Hradiště naopak nadělilo sedm branek Pardubičkám.Nicméně v tomto utkání se očekával vyrovnaný fotbal.

V úvodu velkou šanci domácích neproměnil obránce Martin Filípek, který hlavičkoval mimo branku po centru Jiřího Štěpána.Torpedu pak hodně pomohl první gól Štěpána z 10.minuty.Hráč, který posílil tým Torpeda před touto sezonou, se prosadil hlavou po centru - 1:0.

Další důležitý gól pro domácí vstřelil středopolař Jan Roman 5 minut před odchodem do šaten - 2:0.

Ve druhé půli Hradiště odpadlo

Druhý poločas už měli domácí navrch.Obrana Hradiště s nimi měla velké problémy, zejména pak její kraje.Hráči Torpeda se často dostávali do přečíslení.

Domácím se povedlo slepit dva góly rychle za sebou a tím zápas rozhdnout.Nejprve v 64.minutě přidal svůj druhý gól Jan Roman 3:0.A minutu po něm se trefil i Petr Kaciáň - 4:0.S Kaciáněm si obrana hostů něvěděla rady, ale útočník Torpeda zahodil ještě několik dobrých příležitostí a v zápase se prosadil jen jednou.

Za hosty v 70.minutě snižoval Martin Voříšek, když dorazil do branky střelu Shejbala - 4:1.Hradišti branka pomohla a chvíli vypadalo, že by mohli ještě nějakou další přidat.Ale Torpedo opět zabralo a zápas si pohlídalo.Na konci utkání ještě Štěpán sklepl míč do šance Filípkovi, ten však přestřelil.

 

Hradiště zůstalo v tomto utkání za očekáváním.Hráči Torpeda věnují výhru trenérovi Oldřichovi Marešovi, který je v nemocnici.



Ohlasy k zápasu


Torpedo Pardubice
Martin Filípek (hráč Torpeda): Byli jsme lepší týmem, vytvořili jsme si daleko víc šancí, z čehož vyplynuly nějaké góly.Potom jsme trošku polevili, ale dotáhli jsme to do vítězného konce.

TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára (trenér Hradiště): Neurovnaný tragický výkon našeho týmu.

Autor: L. N.


Sestavy


Torpedo Pardubice
P. Racek [-] - M. Večeřa [-] , P. Koreček [-] , A. Klinecký [-] , M. Filípek [-] - F. Lukeš [-] , J. Roman [-] , O. Kmoníček [-] , J. Vrbata [-] - J. Štěpán [-] , P. Kaciáň [-]

TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - L. Hanč [-] , B. Svoboda [-] , M. Voříšek [-] , Z. Bečvařík [-] (46. M. Skuček [-] ) - R. Sluťak [-] , L. Podroužek [-] , R. Šmíd [-] (60. S. Novotný [-] ) , P. Němec [-] - P. Shejbal [-] , T. Komárek [-]

ŽK: 28. J. Vrbata - 27. T. Komárek .
Hráči zápasu: J. Štěpán - L. Podroužek .
Místo: tráva - Mnětice. Počet diváků: 27. Rozhodčí: Školout František - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.