1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase nevalné úrovně Torpedo přehrálo Dražkovice


Branky


0

Duel Dražkovic a Torpeda se odehrával v Mněticích, kde hraje svá domácí utkání Torpedo, jelikož na hřišti v Dražkovivích se buduje nový zavlažovací systém.Dražkovice byly v zápase vedené jako domácí.

Informace o průběhu utkání najdete v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvním poločase

Dražkovičtí měli k dispozici pouze 11 hráčů, naopak Torpedo se už dalo dohromady po viróze z minulého týdne.

Hra obou mužstev měla k označení "kvalitní výkon" hodně daleko a ani žádná z branek tohoto zápasu nebyla nijak lahodná pro oko diváka.

V 8.minutě se k míči uvnitř pokutového území dostal nikým neatakovaný Petr Kaciáň, z úhlu vyslal na branku takovou nevýraznou střelu, která však na přední tyči překvapila dražkovického brankáře Lichtnera a bylo to 0:1.

Vyrovnání přišlo ve 21.minutě, kdy centr Jakuba Portyše tečoval do vlastní sítě jeden z obránců Torpeda, branka byla nakonec připsána hráči Dražkovic - 1:1.

Hosté se vrátili do vedení o tři minuty později, když rohový kop zapadl až za Lichtnerova záda, prosadil se Petr Racek - 1:2.Branka šla opět na vrub brankáře Lichtnera.Který se ale ve zbytku zápasu polepšil a svůj tým podržel.

Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Žádná další branka

Ani ve druhém poločase se hra příliš nezkvalitnila, navíc chyběly i góly.

Dvě nadějné možnosti měl dražkovický útočník Daniel Bárta, když v obou případech střílel těsně vedle pravé tyče branky Torpeda, kterou dobře strážil Aleš Klinecký.To byly asi jediné dvě šance, ze kterých mohly Dražkovice vyrovnat.Jinak se dražkovičtí nedostávali ani do soupeřova vápna.

Torpedo mělo sice ze hry více, ale také nedokázalo přidat žádnou branku, na čemž měl zásluhu i dražkovický brankář.

Čtvrt hodiny před koncem navíc odstoupil po souboji s Korečkem zraněný Bárta a Dražkovice tak dohrávali o deseti.

Torpedo si vytvořilo více šanci a zaslouženě zvítězilo v zápase nevalné kvality.Dražkovická mizérie pokračuje, zvednout se pokusí Dražkovice v příštím kole na hřišti zlepšujících se Starých Ždánic.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek (kapitán Dražkovic): Pro diváka to byl asi hrozný zápas, koukat se na to muselo špatně.Těžko k tomu něco říct...momentálně se nám prostě nedaří.Nejsme schopni se zvednout a dostáváme hloupé góly.Sebevědomí teď máme dole a nemůžeme se z toho vyhrabat.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - J. Portyš [-] , L. Kuta [-] , Z. Komárek [-] , M. Kopečný [-] - M. Jirásek [-] , O. Souček [-] , J. Mazánek [-] , M. Bílek [-] - D. Bárta [-] , L. Vladyka [-]

Torpedo Pardubice
A. Klinecký [-] - J. Vrbata [-] , P. Koreček [-] , L. Pašťalka [-] , M. Filípek [-] - J. Roman [-] , O. Kmoníček [-] , F. Lukeš [-] , D. Kmošek [-] (46. Z. Berger [-] ) - P. Racek [-] (46. J. Štěpán [-] ) , P. Kaciáň [-]

ŽK: 64. D. Bárta , 88. L. Kuta - 45. J. Roman , 50. Z. Berger .
Hráči zápasu: L. Kuta - P. Racek .
Místo: Mnětice - tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Zeman Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.