0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Svobodova hlava znamená tři body! Zásmučtí porazili Tuchoraz a jsou první


Branky


15

Utkání plné šancí přinesl souboj domácí Jestřabí Lhoty a hostujícího lídra tabulky ze Zásmuk. I přes velký počet brankových příležitostí nakonec utkání přineslo jen jednu branku — trefil se hostující útočník Jaroslav Svoboda. Z individuálních výkonů zaujal kromě střelce Svobody i jeho kolega obránce Kraus a domácí brankář Beran, kterýžto pochytal několik nebezpečných šancí hostující družiny trenéra Jindry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda hlavou

Vhled do zápasu nám nabídne povedený report z dílny hostujícího úročníku Davida Zdeňka.

 

 

 

 

 

První poločas jsme začali aktivně a po celou dobu jsme byli aktivnější a měli více šancí. Už v 10. minutě jsme skórovali – Honza Chylík zahrál rohový kop, který brankář neodhadl, a nikým nehlídaný Jarda Svoboda hlavičkou uklidil míč do brány. V 17. minutě byl Jarda Svoboda opět volný, ale tentokrát si brankář vedl dobře a střelu vychytal. V prvním poločase to bylo z našich větších příležitostí vše; jinak jsme zahrávali několik standardních situací, ale soupeř se k žádné šanci nedostal.

Šancí fůra

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Nejprve jsem přihrávkou našel volného Adama Milnera, který však brankáře nepřekonal, protože ten stihl včas vyběhnout. O několik minut později jsem dlouhým míčem opět našel volného Adama Milnera, který znovu šel sám na bránu, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Domácí za celý zápas nevystřelili na bránu, měli pouze několik standardních situací, které naše obrana skvěle zvládla. Když bylo třeba, zkušeně si pro míč došel Čenda Hurt. Domácí se pokusili o závěrečný tlak a měli několik rohových kopů, kterých se zúčastnil i jejich brankář, ale bez větší šance.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Vydařený vstup do utkání. Na začátku střetnutí se nám podařilo skórovat díky Svobodovi, který odehrál dobrý zápas. Určitě mu pomohla vstřelená branka, a bylo znát, že si ve zbytku utkání více věří. V prvním poločase jsme měli ještě alespoň tři dobré příležitosti ke vstřelení uklidňujícího gólu, ale zůstalo to jen u šancí. Ve druhém poločase domácí přidali na důrazu a snažili se na vlastní půdě získat alespoň bod. Celých devadesát minut se hrál oboustranně kvalitní fotbal v dobrém tempu. S naším výkonem jsem spokojený, kluky musím pochválit za poctivě odpracovaný zápas s čistým kontem.

Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - V. Vopařil [-] , M. Vostrovský [-] (78. M. Hozman [-] ) , L. Kadeřábek [-] , M. Šermauer [-] , D. Černý [-] , P. Šafář [-] , D. Borovička [-] , A. Jochlík [-] , A. Kliment [-] , J. Pokorný [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - J. Svoboda [-] , D. Zdeněk [-] (85. Š. Kohoutek [-] ) , J. Martínek [-] (71. J. Štěpina [-] ) , O. Jahoda [-] (89. R. Zimmermann [-] ) , A. Milner [-] (90. Z. Vokáček [-] ) , P. Bárta [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , M. Čapek [-] , J. Chylík [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ŠIMŮNEK David (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 14:20

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 09:15

Tip experta: výhra hostů

Tady to je naprosto jasné — Zelenobílá síla si dojede pro tři body.

Tip experta: výhra hostů

Tady to je naprosto jasné — Zelenobílá síla si dojede pro tři body.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2024 20:30

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2024 14:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2024 00:01

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2024 07:51

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2024 07:20

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů