0:1
(0:0)
83. M. Číp
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:0)

 
83. M. Číp

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Vávrovice těsně vyhrály


Branky


83. M. Číp
18

Zápas byl velmi dlouho dobu bezbrankový. Více šancí měla domácí družina, ale nedokázala pokořit brankáře Papeže. Rozhodující omakžik přišel sedm minut před koncem, kdy hosté vsítili jedinou branku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Komárov ve svém třetím letošním zápase přivítal na svém trávníku mužstvo z Vávrovic. V první desetiminutovce se na hřišti nic podstatného nestalo. První dobrá příležitost nastala ve 12. minutě, když dlouhý pas Haase našel Solného, jenž se zbavil obránce, ale vyprášil pouze rukavice Papežovi. Za minutu zahrával Došla přímý kop, a jeho nepříjemná střela skončila na tyči domácí brány. Postupem času byla aktivnější domácí družina. Ve 22. minutě vytlačil Papež střelu Solného na roh. Ve 35. minutě pak potáhl balon Solný a před vápnem nabil Neuwirthovi, který rozcinkal tyčku. Na druhé straně lapil střelu Lichovníka u tyčky Pelc. Pět minut před pauzou poslal kapitán Šenk do sóla Čípa, jemuž ale uskočil balon. Hned vzápětí po centru Haase hlavičkoval do brankáře Papeže Šubert. Poslední šanci první půle měl Solný, který se vřítil do vápna a z úhlu zamířil vedle branky. 

Vávrovice rozhodly

Ve druhé části patřilo úvodních dvacet pět minut Komárovu. Hned ve 47. minutě po chybě hostů získal balon Solný, jenž ho dále posunul na Neuwirtha, jehož pokus z vápna vytlačil Papež nad. Za šest minut pak Hečko nahrál do boku na Solného, který ale z úhlu přehodil Papeže i s brankou. Po hodině hry si pak hostující Sklenařík dál málem vlastní branku. Z následného rohu Hřivnáče domácí neprotlačili balon do sítě. V 69. minutě posadil Hřivnáč rohový kop na hlavu Šuberta a Papež reflexivně vyrazil míč nad bránu. Zhruba od sedmdesáté minuty začaly Komárovu docházet síly a Vávrovice začaly přebírat otěže zápasu. První vlaštovka byla v 73. minutě střela Mruska, která ale skončila nad bránou. Pak předvedli rychlou akci Binar, Levák a zakončující Došla, ale Pelc byl na svém místě. V 82. minutě centr Binara proletěl tečovaný celým domácím vápnem. Z následného rohu našel Kaštovský na penaltě Čípa, který nekompromisně málem protrhl síť domácí brány - 0:1. Hosté pak mohli přidat vzápětí druhý gól, když Kaštovský vysunul Čípa, kterému ale byla branka malá. Domácí se pak snažili aspoň vyrovnat, ale dva přímé kopy v závěru zápasu branku nepřinesly.

 

Komárov v příštím kole jede do Březové. Vávrovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dneska jsi to sám viděl na vlastní oči. Dneska nevyhrál lepší mančaft, ale šťastnější. Bohužel jsme v prvním poločase nedali spousty tutovek a tohle se s námi přenselo i do druhého poločasu. Zápas byl o jendom gólu. Podle mě jsme dneska podali nejlepší výkon v okresním přeboru, ale body nám to nepřineslo. Je třeba se od něčeho odrazit a zvládneme jiné zápasy. Myslím si, že jsme ty tři body měli urvat, ale bohužel se to nepodařilo, jedeme dál.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Dneska to byl z naší strany naprosto tragický výkon. Hráli jsme příliš profesorsky, neuměli jsme si přihrát a pořádně vystřelit. Ve druhékm poločase jsme trpělivě čekali na svou chvíli, a ta pak přišla ke konci zápasu, když jsme dali branku z rohového kopu. Dneska nás opět podržel brankář papež. Tyto tři body pro nás mají cenu zlata.

Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - O. Hečko [-] (55. J. Tkadleček [-] ) , D. Solný [-] , D. Matyášek [-] , T. Těžký [-] (67. M. Šangala [-] ) , R. Neuwirth [-] , Š. Adamčík [-] , P. Mezera [-] , L. Haas [-] , M. Šubert [-] , J. Štindl [-] (36. M. Hřivnáč [-] )

FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Černín [-] , J. Sklenařík [-] , M. Došla [-] , T. Šenk [-] - P. Kořínek [-] (45. T. Štencel [-] ) , J. Chryczyk [-] , F. Kaštovský [-] , J. Lichovník [-] - M. Číp [-] , F. Mrusek [-] (72. D. Binar [-] )

ŽK: 20. L. Haas , 74. M. Šangala - 28. J. Sklenařík , 64. T. Šenk , 80. M. Došla .
Hráči zápasu: V. Papež .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - PAVELEK Karel, JANIK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Musíme potvrdit naší dobrou formu a odvézt si z Komárova všechny tři body.

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Musíme potvrdit naší dobrou formu a odvézt si z Komárova všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích