1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V Přelouči zase o gól


Branky


9

Tři utkání sehrála dosud přeloučská rezerva na vlastním stadionu a třikrát svítil na výsledkové tabuli po 90 minutách rezultát 1:0. Nejprve tu vyhrál Titanic Srch, poté neuspěl Sokol Újezd a dotřetice porazilo béčko Přelouče fotbalisty TJ Sokola Roveň. jediným úspěšným střelcem se stal stoper Luboš Machačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině rozhodl Machačný

Výsledku 1:0 se ani moc nelze divit. Přeloučské béčko již před dvěma roky, kdy okresní přebor vyhrálo, sázelo především na pevnou defenzívu a od těch časů se toho mnoho nezměnilo. Výsledky většinou těsné, o gól. I celek Srchu, který válcuje své soupeře gólovými lavinami, tady vyhrál jen 0:1. Navíc stojí v bráně bílo-modrých velmi kvalitní gólman Sirůček.

A tak není výsledek proti hostující Rovni vlastně žádným překvapením, kdyby se dalo sázet, hodně tipérů by tuto variantu zvolilo.

Po zápase přišlo do redakce vyjádření obou trenérů, a tak dáme slovo jim.

 

Nejprve zápas zhodnotil ten přeloučský, Ondřej Bendžík:

"V úvodních dvaceti minutách mohli diváci vidět na každé straně dvě neproměněné brankové příležitosti. Pak jsme utkání dostali pod kontrolu, vytvořili si několik dalších šancí, přičemž gól se nám podařilo vsítit po standardní situaci. Na centr V.Vančury si naskočil Machačný a hlavou uklidil míč za tyč soupeřovy brány. Ve druhém poločase jsme pak kontrolovali vývoj, soupeře již nepustili do žádné brankové příležitosti a všechny body jsme tak udrželi doma."

 

Pro pořádek pouze doplním, že jediná branka celého zápasu padla v 31.minutě hry.

Hosté spokojeni nebyli

Trenér Rovně Ladislav Skalický s výsledkem spokojen nebyl:

"Zápas nabídl spíše boj a hodně soubojů než fotbal. V prvním poločase jsme dvě šance nedali, soupeř také ne, a tak rozhodl roh, při kterém jsme nepokryli Machačného. Ten nám vstřelil vítězný gól. Ve druhé půli jsme se už k brance soupeře moc nedostávali. Ono je těžké hrát proti dvanácti lidem..."

 

Celkem se na utkání přišlo podívat 42 diváků a bylo asi spokojených hlavně se ziskem tří bodů. Přeloučská rezerva nevyniká nějakými jasnými výhrami, i tak ale z pěti možností třikrát naplno bodovala a v tabulce jí patří 3.příčka za Srchem a Mikulovicemi. Roveň se pohybuje ve středu hracího pole.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: "Za hráče utkání volím stopera Machačného. Řídil naši obranu a jako třešničku na svém výkonu vsítil branku, která znamenala tři body."


Sestavy


FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - M. Kačírek [-] , T. Hudec [-] , L. Machačný [-] , L. Hrobař [-] (46. A. Vencl [-] ) - V. Vančura [-] , M. Piskač [-] , T. Vorel [-] - J. Hrečín [-] (89. M. Čapek [-] ) - M. Hladík [-] (83. V. Rokyta [-] ) , Š. Vančura [-] (65. P. Koth [-] )

TJ Sokol Roveň
T. Svatoš [-] - L. Mile [-] (70. V. Melc [-] ) , L. Johanides [-] , M. Machatý [-] , J. Krpata [-] , P. Michalco [-] (46. M. Šándor [-] ) , T. Hofman [-] , A. Mikuláš [-] , L. Petružálek [-] (65. L. Mládek [-] ) , D. Kosina [-] (59. M. Pekárek [-] ) , T. Krpata [-]

ŽK: 34. L. Machačný - 37. D. Kosina , 40. L. Johanides , 65. V. Melc .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: URBANEC Nathaniel - URBANCOVÁ Agáta, URBANEC Maxim Lionel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

V Rovni bydlím a fandím jí, posílili kádr mj. i o Krpatu, kvalita fotbalu šla nahoru. Je vidět, že jsou na správné cestě a v Přelouči vyhrají.

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

V Rovni bydlím a fandím jí, posílili kádr mj. i o Krpatu, kvalita fotbalu šla nahoru. Je vidět, že jsou na správné cestě a v Přelouči vyhrají.

Tip: remíza

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 Titanic Srch 8 36:2 24
2 SK-1.FC Mikulovice 7 24:4 19
3 SK Holice B 9 33:21 19
4 Sokol Dříteč 9 28:25 16
5 SK Nemošice 8 22:17 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Štefan Kušnír 14
2 Tomáš Rolinek 14
3 Jakub Černý 10
4 Jakub Kříž 8
5 Jakub Maivald 7

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 27 55,1% 0
2 Jiří Klik 26 54,2% 0
3 Jiří Novotný 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 22 45,8% 0
5 Jan Černohubý 22 52,4% 0

Zobrazit celou tabulku