EXPERT TIP - 7.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 21.9.2024

Expert tipy na 7.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Tomáš Kopřiva, univerzál v barvách SK Holice "B". Zkus poměřit své tipovací síly s jedním z nejzkušenějších hráčů Okresního přeboru Pardubic. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.
0
Expert tipy na 7.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Tomáš Kopřiva, univerzál v barvách SK Holice "B". Zkus poměřit své tipovací síly s jedním z nejzkušenějších hráčů Okresního přeboru Pardubic. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.

Tomáš Kopřiva

Tomáš Kopřiva patří k nejzkušenějším fotbalistům, kteří běhají po okresních trávnících. Nejsilnější zbraní tohoto univerzála v černobílém dresu jsou zejména standardní situace, umí je skvěle zahrávat i z nich střílet důležité branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Jednou už musí Srch zaváhat, statistika hovoří jasně. Dašice, ke kterým se štěstí doma s Řečany otočilo zády, ubrání hokejistu a odvezou si tři body.

  • Srch
    Dašice
    5:0 (2:0)
  • Tip experta: 2   80 - 0 - 20 % 21.09. 16:30

    Komentář experta: Jednou už musí Srch zaváhat, statistika hovoří jasně. Dašice, ke kterým se štěstí doma s Řečany otočilo zády, ubrání hokejistu a odvezou si tři body.

    Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
    Komentář experta:

    Velký respekt před týmem Mikulovic, který před sezónou posílil možná nejkvalitněji ze všech týmů. Výborní futsalisté mají velký podíl na dosavadních úspěších, zejména Matěj Slováček. Samozřejmě věřím svým barvám, bohužel se nám kryjí zápasy áčka a béčka, takže áčko dostane přednost. Budeme spoléhat na našeho gólmana Ondru Kroutila, který, jak vždy říká, má před zápasem výbornou náladu, dokud mu ji nezkazíme...

  • Mikulovice
    Holice B
    6:1 (2:0)
  • Tip experta: 2   80 - 0 - 20 % 21.09. 16:30

    Komentář experta: Velký respekt před týmem Mikulovic, který před sezónou posílil možná nejkvalitněji ze všech týmů. Výborní futsalisté mají velký podíl na dosavadních úspěších, zejména Matěj Slováček. Samozřejmě věřím svým barvám, bohužel se nám kryjí zápasy áčka a béčka, takže áčko dostane přednost. Budeme spoléhat na našeho gólmana Ondru Kroutila, který, jak vždy říká, má před zápasem výbornou náladu, dokud mu ji nezkazíme...

    Tip experta: 0 56 - 33 - 11 %
    Komentář experta:

    Souboj týmů, které zůstávají na úvod sezóny poněkud za očekáváním. Rozdělí si body.

  • Dříteč
    Újezd
    4:1 (0:1)
  • Tip experta: 0   56 - 33 - 11 % 21.09. 16:30

    Komentář experta: Souboj týmů, které zůstávají na úvod sezóny poněkud za očekáváním. Rozdělí si body.

    Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
    Komentář experta:

    Také tento zápas je duelem mužstev, které dosud body příliš nesbíraly. Kdo uspěje a odrazí se ke středu tabulky? Jednoznačně Rohoznice, ta je doma určitě silnější, než když přijede ven s 12 hráči. Křičeň mi ve vzájemném zápase s námi přišla zatím nejslabší. Nebudu zastírat, že Rohoznici fandím i proto, že tam trénuje můj trenér z dorostu pan Holub. Rozhodne domácí prostředí a semknutost party.

  • Rohoznice
    Křičeň
    3:0 (1:0)
  • Tip experta: 1   67 - 33 - 0 % 22.09. 16:30

    Komentář experta: Také tento zápas je duelem mužstev, které dosud body příliš nesbíraly. Kdo uspěje a odrazí se ke středu tabulky? Jednoznačně Rohoznice, ta je doma určitě silnější, než když přijede ven s 12 hráči. Křičeň mi ve vzájemném zápase s námi přišla zatím nejslabší. Nebudu zastírat, že Rohoznici fandím i proto, že tam trénuje můj trenér z dorostu pan Holub. Rozhodne domácí prostředí a semknutost party.

    Tip experta: 0 30 - 30 - 40 %
    Komentář experta:

    Řečany si zvedly sebevědomí vítězstvím v Dašicích, i když bylo hodně šťastné. Chvojenec posílil a hraje velmi dobře, vychází mi to na plichtu.

  • Řečany
    Chvojenec
    1:1 (1:0)
  • Tip experta: 0   30 - 30 - 40 % 22.09. 16:30

    Komentář experta: Řečany si zvedly sebevědomí vítězstvím v Dašicích, i když bylo hodně šťastné. Chvojenec posílil a hraje velmi dobře, vychází mi to na plichtu.

    Tip experta: 1 56 - 22 - 22 %
    Komentář experta:

    Přál bych to Nemošicím, mladí kluci hráli u nás minule pěkný fotbal a i když prohráli, zanechali dobrý dojem. Na malém hřišti v Býšti to ale nebudou mít lehké, bojovná, nesmlouvavá hra bude svědčit domácím a ti vyhrají. V dresu Býště by se mohl prosadit i Martin Skutil, na okres nadstandardní fotbalista, o kterém tu brankář Blažek tvrdil, že za něj Chvojenec chtěl od nás 50 000 korun. Tak to rozhodně nebylo, Martin zvolil Býšť, protože chtěl tomuto týmu pomoci po postupu ze III.třídy nastartovat okres.

  • Býšť
    Nemošice
    4:3 (1:0)
  • Tip experta: 1   56 - 22 - 22 % 22.09. 16:30

    Komentář experta: Přál bych to Nemošicím, mladí kluci hráli u nás minule pěkný fotbal a i když prohráli, zanechali dobrý dojem. Na malém hřišti v Býšti to ale nebudou mít lehké, bojovná, nesmlouvavá hra bude svědčit domácím a ti vyhrají. V dresu Býště by se mohl prosadit i Martin Skutil, na okres nadstandardní fotbalista, o kterém tu brankář Blažek tvrdil, že za něj Chvojenec chtěl od nás 50 000 korun. Tak to rozhodně nebylo, Martin zvolil Býšť, protože chtěl tomuto týmu pomoci po postupu ze III.třídy nastartovat okres.

    Tip experta: 2 67 - 22 - 11 %
    Komentář experta:

    V Rovni bydlím a fandím jí, posílili kádr mj. i o Krpatu, kvalita fotbalu šla nahoru. Je vidět, že jsou na správné cestě a v Přelouči vyhrají.

  • Přelouč B
    Roveň
    1:0 (1:0)
  • Tip experta: 2   67 - 22 - 11 % 22.09. 16:30

    Komentář experta: V Rovni bydlím a fandím jí, posílili kádr mj. i o Krpatu, kvalita fotbalu šla nahoru. Je vidět, že jsou na správné cestě a v Přelouči vyhrají.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Jan Vesely 6
    2. Venca Likeš 6
    3. Petr Slabý 6
    4. Jiří Novotný 5
    5. Jiří Klik 4
    6. Radek Hruška 4
    7. Michal Zounar 3
    8. Jan Černohubý 2
    9. Janstin 1234 2

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Filip Hlaváček

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.