Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Skvělý Munzar řídil obrat Řečan


Branky


13

Duel mezi Spartou Dašice a SK Řečany nad Labem byl zápasem dvou diametrálně rozdílných poločasů. Po tom prvním vedli domácí o dva góly a mysleli si asi, že vše už v klidu dohrají. Řečany v čele s nejlepším hráčem utkání Davidem Munzarem ale bojovností zápas otočily a vezou domů první body po výhře 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dašice důraznější v osobních soubojích

Sparta Dašice v prvních třech kolech okresního přeboru ukazovala, že bude sbírat body. Její hru zdobí zejména bojovnost a důraz v osobních soubojích, atributy, které tento tým nabídl i v prvním poločase proti Řečanům nad Labem. Ty zatím nebodovaly, o to více očekával divák jejich nasazení v sobotním odpoledni.

Prvních 45 minut vzájemného zápasu patřilo domácím, ti byli v osobních soubojích důraznější. Předváděli postupné útoky, měli více ze hry a také proto zaslouženě odcházeli do šaten s dvoubrankovou výhodou.

Již v 5.minutě převzal míč blízko za vápnem Jan Šprta (asi nejlepší hráč domácích), příliš neváhal a opřel se táhlou střelou do míče. Brankář Černík nedosáhl a Dašice tak vedly 1:0.

Hosté se potýkali zpočátku s nepřesnostmi, v 15.minutě jim ale vyšla kombinace výborně. Přihrávka mířila na Wiesnera, ten pohybem odlákal obránce, čímž otevřel prostor rychlému Munzarovi. Najednou tu bylo přečíslení, přihrávka zpět Wiesnerovi a ten zkušeně nedal šanci domácímu gólmanovi - 1:1. 

Pokud se neutrální diváci těšili na další podobné kvalitní kombinace řečanského dua, byli zklamáni. Ti již do konce poločasu nedostali potřebné nabídkové přihrávky, se kterými by si mohli pohrát stejně jako v 15.minutě.

Naopak to byli domácí, kteří důrazem a trpělivostí ovládli hru. A přidali hlavně dvě přesné trefy! Ve 34.minutě pláchl po levém křídle rychlík Radek Šprta a jeho centr zkušeně zúročil Novák - 2:1.

Ve 39.minutě pak dlouhý pas nabídl souboj R.Šprty s vyběhnuvším gólmanem Černíkem. Smál se ale třetí vzadu, pro Švadlenku, který ukořistil volný míč, nebyla potíž dopravit míč do sítě, kde místo brankáře zaskakoval obránce - 3:1.

Létající Řečany

Do druhého poločasu nastoupily Řečany polité doslova živou vodou! Po trávníku její hráči doslova létali, všude byli o krok napřed a opaření domácí fotbalisté si absolutně nevěděli rady. Aktivita brzy přinesla góly v brance Černohubého, otázkou jen bylo, kdy se Dašice chytnou a zastaví příděl hostujících branek ve vlastní síti.

Ve 49.minutě si nejlepší hráč na hřišti David Munzar převzal balón, povodil si celou obranu soupeře včetně gólmana a nadvakrát snížil na 3:2.

V 55.minutě se se svým příspěvkem přihlásil útočník Řečan Hrbek. Již před tím měl šanci na vyrovnání, to se mu ale povedlo až po vysunutí za obranu, kdy míč doslova dotlačil za záda dašického gólmana - 3:3.

A mohlo být ještě hůře, kdyby v obrovské šanci v 66.minutě Kosprt netrefil pouze břevno. Dašičtí ovšem postupem času otupily hostující dominanci a za nerozhodného stavu tu byla situace, kdy chtěly vyhrát oba týmy. Šance střídala šanci, byl to fotbal nahoru dolů. 

Akcie Řečan výrazně poklesly v 75.minutě, kdy byl po druhé žluté kartě za ruku vyloučen Hostinský. V tu chvíli měly Dašice několik šancí a výhra před nimi ležela na zlatém podnose. Ani R.Šprta, ani Novák ale neuspěli, v prvním případě díky výtečnému zákroku Černíka.

A tak trestal opět Munzar alis "Mundi"! Z ojedinělého brejku v 84.minutě zkušeně zajistil svému mužstvu první body v soutěži. To již vydřenou výhru udrželo, navíc šli domácí také do oslabení, když byl v závěru vyloučen Hegar.

I když místy nervózní utkání se ale odehrálo ve férovém duchu, hostující Řečany byli nakonec šťastnější.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice
Jan Černohubý, brankář: "Co k utkání říct! Ztráta třech bodů. První poločas jsme soupeře přehrávali, vlažný nástup do toho druhého přinesl ale krutý trest. Několik gólovek jsme za stavu 3:3 promarnili a nakonec je to pro nás tedy velká ztráta. Musíme zabojovat o body příště proti Dříteči."


Sestavy


Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - O. Vajer [-] , L. Švadlenka [-] , R. Šprta [-] , V. Novák [-] , J. Šprta [-] , Š. Bubeník [-] , O. Šmejda [-] (65. D. Smejkal [-] ) , L. Hegar [-] , A. Vinař [-] , J. Novotný [-]

SK Řečany nad Labem 1920
J. Černík [-] - D. Munzar [-] , A. Svoboda [-] , Z. Hrbek [-] (58. R. Sajdl [-] ) , V. Novotný [-] , V. Štěpánek [-] , L. Chára [-] , L. Hostinský [-] , M. Wiesner [-] , P. Kosprt [-] (83. P. Moravec [-] ) , P. Linhart [-] (79. M. Loužil [-] )

ŽK: 87. L. Hegar - 32. L. Hostinský , 72. P. Linhart , 87. P. Moravec . ČK: 90. L. Hegar - 75. L. Hostinský .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: LAMBEV Marek - ZEMAN Josef, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tyto nové týmy úplně neznám, hosté z Řečan nevstoupili do soutěže vůbec dobře, takže věřím spíše domácímu prostředí. Rozdíl ale nebude velký, tipuji 1:0.

Filip Hlaváček

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tyto nové týmy úplně neznám, hosté z Řečan nevstoupili do soutěže vůbec dobře, takže věřím spíše domácímu prostředí. Rozdíl ale nebude velký, tipuji 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích