EXPERT TIP - 5.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 7.9.2024

Expert tipy na 5.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Filip Blažek, spolehlivá opora mezi třemi tyčemi SK Býšť. Kromě tipů víkendových zápasů přidal Filip i zajímavé postřehy ze zákulisí této soutěže, včetně vyjádření k tomu, za co a proč dostal v posledním utkání v Rovni červenou kartu. Věřte tomu, že tenhle divoch řekne věci na rovinu, odvaha je poznat nejen ze slov, ale třeba i ve fotogalerii!  
0
Expert tipy na 5.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Filip Blažek, spolehlivá opora mezi třemi tyčemi SK Býšť. Kromě tipů víkendových zápasů přidal Filip i zajímavé postřehy ze zákulisí této soutěže, včetně vyjádření k tomu, za co a proč dostal v posledním utkání v Rovni červenou kartu. Věřte tomu, že tenhle divoch řekne věci na rovinu, odvaha je poznat nejen ze slov, ale třeba i ve fotogalerii!  

Filip Blažek

Filip Blažek chrání bránu SK Býšť. Podílel se na postupu svého klubu ze III.třídy zpět do okresu, na jeho zákroky se tým spoléhal i v loňském slavném tažení pohárem předsedy OFS, které vyvrcholilo finálovým svátkem v CFIG aréně v Pardubicích. Při povídání o víkendových zápasech mi bylo hned jasné, že tento týpek zná poměry v okrese velmi dobře, navíc přidal i řadu zákulisních informací. Některé si raději nechám pro sebe. V Rovni dostal tenhle divoch červenou kartu za to, že řekl nahlas, co si myslí o výkonu rozhodčího Kudyna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 67 - 8 - 25 %
Komentář experta:

Po remíze v Chvojenci si budou chtít Mikulovice spravit chuť a doma s Rovní vyhrají. Roveň nemá špatné mužstvo, dokáže zahrát dobře, ale dobře hraje hlavně doma, kde mívá podporu rozhodčího jako třeba v posledním utkání s námi. Výkon rozhodčího Kudyna byl tristní po celý zápas a vše vyvrcholilo minutu před koncem, když odpískal nepřímý volný kop pro domácí ne za nějaký faul, ale za slova našeho stopera - "Začni pískat už pořádně!" Byl z toho rozhodující gól. I roveňská omladina za brankou si z jeho výroků dělala srandu a volala na něj, že to píská jako slávista. Po tom gólu z 89.minuty se to ve mně nahromadilo, tak jsem mu řekl, co si o jeho výkonu myslím. Nejprve slušně, že je ostudou rozhodčích, navíc krajských. Pak padla i ostrá slova, kdy jsem ho označil za čůrá.. a koko.. a nakonec jsem mu ukázal asi čtyřikrát prostředníček.

  • Mikulovice
    Roveň
    2:1 (1:1)
  • Tip experta: 1   67 - 8 - 25 % 07.09. 17:00

    Komentář experta: Po remíze v Chvojenci si budou chtít Mikulovice spravit chuť a doma s Rovní vyhrají. Roveň nemá špatné mužstvo, dokáže zahrát dobře, ale dobře hraje hlavně doma, kde mívá podporu rozhodčího jako třeba v posledním utkání s námi. Výkon rozhodčího Kudyna byl tristní po celý zápas a vše vyvrcholilo minutu před koncem, když odpískal nepřímý volný kop pro domácí ne za nějaký faul, ale za slova našeho stopera - "Začni pískat už pořádně!" Byl z toho rozhodující gól. I roveňská omladina za brankou si z jeho výroků dělala srandu a volala na něj, že to píská jako slávista. Po tom gólu z 89.minuty se to ve mně nahromadilo, tak jsem mu řekl, co si o jeho výkonu myslím. Nejprve slušně, že je ostudou rozhodčích, navíc krajských. Pak padla i ostrá slova, kdy jsem ho označil za čůrá.. a koko.. a nakonec jsem mu ukázal asi čtyřikrát prostředníček.

    Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
    Komentář experta:

    To bude jednoznačná partie pro Srch, který dominuje a bude dominovat přeboru. Titanic je minimálně o třídu jinde než ostatní, jejich brankář Mičjan čaruje a branku nedostane ani tentokrát.

  • Dříteč
    Srch
    1:7 (0:2)
  • Tip experta: 2   0 - 0 - 100 % 06.09. 17:30

    Komentář experta: To bude jednoznačná partie pro Srch, který dominuje a bude dominovat přeboru. Titanic je minimálně o třídu jinde než ostatní, jejich brankář Mičjan čaruje a branku nedostane ani tentokrát.

    Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
    Komentář experta:

    Tyto nové týmy úplně neznám, hosté z Řečan nevstoupili do soutěže vůbec dobře, takže věřím spíše domácímu prostředí. Rozdíl ale nebude velký, tipuji 1:0.

  • Dašice
    Řečany
    3:4 (3:1)
  • Tip experta: 1   84 - 8 - 8 % 07.09. 17:00

    Komentář experta: Tyto nové týmy úplně neznám, hosté z Řečan nevstoupili do soutěže vůbec dobře, takže věřím spíše domácímu prostředí. Rozdíl ale nebude velký, tipuji 1:0.

    Tip experta: 2 21 - 29 - 50 %
    Komentář experta:

    Mladý tým z Nemošic ukazuje v úvodu soutěže velkou odvahu a chuť, zatím neztratil ani bod. Svého soupeře dokáží uběhat, dávají i dost gólů. Proti tomu Holice zatím nic moc, nesehraný kádr, časté změny. Navíc nyní vykartovaný Tomáš Velinský, což je ale paradoxně možná pro tým dobře a pozitivní, že nemůže hrát.

  • Holice B
    Nemošice
    4:1 (2:0)
  • Tip experta: 2   21 - 29 - 50 % 08.09. 17:00

    Komentář experta: Mladý tým z Nemošic ukazuje v úvodu soutěže velkou odvahu a chuť, zatím neztratil ani bod. Svého soupeře dokáží uběhat, dávají i dost gólů. Proti tomu Holice zatím nic moc, nesehraný kádr, časté změny. Navíc nyní vykartovaný Tomáš Velinský, což je ale paradoxně možná pro tým dobře a pozitivní, že nemůže hrát.

    Tip experta: 2 62 - 15 - 23 %
    Komentář experta:

    Obě mužstva mají a dobře znají velká hřiště, Újezd se teď snad už chytil s Rohoznicí, takže se domnívám, že minimálně bod si odveze, spíše tři!

  • Přelouč B
    Újezd
    1:0 (1:0)
  • Tip experta: 2   62 - 15 - 23 % 08.09. 17:00

    Komentář experta: Obě mužstva mají a dobře znají velká hřiště, Újezd se teď snad už chytil s Rohoznicí, takže se domnívám, že minimálně bod si odveze, spíše tři!

    Tip experta: 1 79 - 14 - 7 %
    Komentář experta:

    Křičeň nebo Rohoznice - to budou týmy, které budou bojovat dole, takže vzájemné zápasy s nimi budou o to více důležité. Mám i náznaky, že Křičeň okres personálně neutáhne a zvažuje soutěž opustit. Odešlo jim několik hráčů a už loni měli potíže s kádrem. V takovýchto utkáních musíme vyhrát, navíc doma, na našem malém hřišti. V bráně bude u nás Pavlíček, což je výborný brankář, divím se Chvojenci, že ho pustil. Navíc nastoupíme v plné síle i s naším klíčovým hráčem Jakubem Jiráskem. Ten v Rovni z pracovních důvodů nemohl hrát.

  • Býšť
    Křičeň
    4:3 (3:1)
  • Tip experta: 1   79 - 14 - 7 % 08.09. 17:00

    Komentář experta: Křičeň nebo Rohoznice - to budou týmy, které budou bojovat dole, takže vzájemné zápasy s nimi budou o to více důležité. Mám i náznaky, že Křičeň okres personálně neutáhne a zvažuje soutěž opustit. Odešlo jim několik hráčů a už loni měli potíže s kádrem. V takovýchto utkáních musíme vyhrát, navíc doma, na našem malém hřišti. V bráně bude u nás Pavlíček, což je výborný brankář, divím se Chvojenci, že ho pustil. Navíc nastoupíme v plné síle i s naším klíčovým hráčem Jakubem Jiráskem. Ten v Rovni z pracovních důvodů nemohl hrát.

    Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
    Komentář experta:

    Chvojenec znám moc dobře. chytal jsem tam řadu let. Je tam dobrá parta, hráči občas pendlují i k nám do Býště. To je případ Pavlíčka nebo Skutila, což je nadstandardní fotbalista na okresní přebor. Chtěl přestoupit do kraje do Holic, ale Chvojenec si za něj řekl 50.000 korun, na tom to zhaslo. Chvojenec mu tím zavřel vrata, tak se sbalil a šel k nám. Jinak se Chvojenci teď daří velmi dobře herně i výsledkově, v Rohoznici to potvrdí.

  • Rohoznice
    Chvojenec
    1:1 (0:0)
  • Tip experta: 2   7 - 0 - 93 % 08.09. 17:00

    Komentář experta: Chvojenec znám moc dobře. chytal jsem tam řadu let. Je tam dobrá parta, hráči občas pendlují i k nám do Býště. To je případ Pavlíčka nebo Skutila, což je nadstandardní fotbalista na okresní přebor. Chtěl přestoupit do kraje do Holic, ale Chvojenec si za něj řekl 50.000 korun, na tom to zhaslo. Chvojenec mu tím zavřel vrata, tak se sbalil a šel k nám. Jinak se Chvojenci teď daří velmi dobře herně i výsledkově, v Rohoznici to potvrdí.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Miroslav Novotný 4
    2. Jan Vesely 4
    3. Tomáš Urbanec 4
    4. Jan Tomášek 4
    5. Petr Slabý 4
    6. Jiří Novotný 4
    7. Jan Černohubý 3
    8. Jiří Klik 3
    9. Venca Likeš 3
    10. Michal Zounar 2
    11. Radek Hruška 2
    12. Ernest Fiala 2
    13. Janstin 1234 2

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Filip Hlaváček

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.