2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2024 17:30

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Krpata propálil vše


Branky


7

Již po třech odehraných kolech se ukazuje, že postup SK Býště do okresního přeboru s sebou přináší pořádnou dávku emocí. A to je dobře! V Rovni se nakonec radovali domácí, když po diskutabilní standardní situaci propálil minutu před koncem vše před sebou Tomáš Krpata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal v Rovni táhne

V komentáři k samotnému zápasu se omezím pouze na obecná fakta a dám prostor k zhodnocení a popisu průběhu především oběma trenérům. Emocionálně výbušný duel totiž mnohdy přináší různé pohledy a názory.

Je třeba zejména pozitivně vypíchnout, že fotbal v Rovni láká. Na sobotní zápas bylo zvědavo 105 diváků. Domácí fotbalisté, kteří několik sezón po sobě bojují do posledních kol o záchranu soutěže, se po třech odehraných kolech nacházejí v horních patrech tabulky. Bilance dvě výhry a jedna remíza je nadějná. A to se bavíme o výsledcích, to samé by se dalo říct i o předváděné hře.

Býšť jako nováček soutěže dokáže převapit, vzpomeňme pohárovou výhru v Srchu nebo úvodní úspěch v soutěži na hřišti Újezdu. Zarputilost a bojovnost - to jsou hlavní atributy, které tento tým zdobí.

První poločas, ve kterém branka nepadla, zhodnotil trenér Rovně Ladislav Skalický:

"Mělo být hotovo již v první půli, ale nedali jsme i ty nejvyloženější šance. Tu největší měl Johanides, ale hlavou netrefil prázdnou branku."

Domácí otočili stav minutu před koncem

Gólů se diváci dočkali po přestávce. V 62.minutě se hosté ujali vedení, když po pěkné kombinaci tria mladíků z levé strany doklepával do prázdné branky Karásek - 0:1.

Příznivý stav však Býšť dlouho neudržela. V 65.minutě po nedůrazném odkopu srovnal po přihrávce Melce mladík Radim Novák, který je tak se dvěma góly nejlepším střelcem zelených - 1:1.

K rozuzlení utkání pak došlo v samotném závěru, kdy po odpískané standardce kousek před vápnem skóroval Tomáš Krpata - 2:1. Flustrace z této sporné situace vygradovala v červenou kartu pro hostujícího gólmana Blažka za nesportovní chování. Dejme prostor oběma trenérům.

 

Ladislav Skalický, TJ Sokol Roveň:

"Chtěli jsme navázat na domácí výhru z prvního kola, prodat dobrou formu a potěšit naše fanoušky. Vše se podařilo. I když je to těsná výhra, tak naprosto zasloužená. Soupeř se k naší brance dostával jen sporadicky a nebýt jednoho zaváhání v obraně, mohl si nováček v naší brance Tomáš Svatoš připsat čisté konto. Věděli jsme, že když budeme pokračovat stejně i po přestávce tak góly přijdou. Obdržená branka s námi nic neudělala. Vystřídali jsme, ještě zvýšili úsilí a odměnou bylo otočení zápasu v náš prospěch. Nejdříve srovnal dobře hrající Novák po přihrávce Melce a ke konci vyšel signál stoperské dvojice. Johanides přiťukl Tomášovi Krpatovi a ten propálil vše. Opět rozhodla dobrá kondice celého týmu včetně lavičky."

 

Trenérovi Býště se nelíbil výkon rozhodčího Kudyna.

Jiří Cink, SK Býšť:

"Za dnešní utkání bych chtěl pochválit celý tým, který od první minuty dodržoval stanovenou taktiku a vyhýbal se kritice rozhodčího. Po přestávce jsme šli do vedení s tím, že jsme již tušili, že nebude mít dlouhého trvání. Kdo byl přítomen, zajisté pochopí. Červená karta naprosto oprávněná, toto si hráč k rozhodčímu nesmí dovolit, ať už píská jakkoliv. Doufejme, že se v budoucnu ŠTĚSTÍČKO otočí i k nám. Gratulace soupeři ke třem bodům."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Ladislav Skalický, trenér: "Pochvala za bojovný a kvalitní výkon na všech postech. Vynikl stoper Johanides, který bezchybně řídil obranu a stačil ještě útočit. Kdyby měl více štěstí mohl si připsat více než asistenci."




Sestavy


TJ Sokol Roveň
T. Svatoš [-] - L. Mile [-] (63. T. Krpata [-] ) , P. Michalco [-] (46. M. Šándor [-] ) , . Novák [-] , L. Johanides [-] , J. Kučera [-] , J. Krpata [-] , M. Pekárek [-] (63. V. Melc [-] ) , A. Mikuláš [-] , L. Petružálek [-] , D. Kosina [-]

SK Býšť
F. Blažek [-] - L. Forgo [-] (46. O. Jirásek [-] ) , R. Matyáš [-] (61. V. Vohradník [-] ) , L. Karásek [-] (85. J. Cink [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Skutil [-] , D. Pokorný [-] , M. Tomášek [-] , A. Kroupa [-] , V. Lanžhotský [-] , V. Lanžhotovský [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kudyn Milan - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Novotný
Tip experta: remíza

Zápas, který přinese hodně osobních soubojů, nebude mít vítěze.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích