0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kostelec na výhru z posledního kola nenavázal, Ledči na domácí půdě podlehl 0:4


Branky


24. M. Toula , 25. M. Toula , 38. M. Vágner , 47. M. Chlubna
7

Po předchozím zrušeném kole kvůli povodním se v rámci 8. kola 6. ligy sk. "A" utkal domácí SK Kostelec proti FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, která v tomto ročníku ještě neprohrála, a jinak tomu nebylo ani během sobotního odpoledne. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání

Už od úvodních minut bylo jasné, že hostující tým z Ledče bude diktovat tempo hry. Zatímco se hosté snažili vypracovávat šance po postupné kombinaci, domácí hrozili ojediněle, především ze standardních situací, na které byla však obrana soupeře dobře připravena, a tak tyto momenty, i s přispěním skvěle chytajícího Bezděka, ustála. 

 

Na góly bohatý první poločas

První gólový okamžik přišel již ve 23. minutě, kdy přízemní střelou z hranice velkého vápna poslal hosty do vedení kapitán Toula (1:0). Hned o minutu později se skóre znovu změnilo. Po ztrátě ve středu hřiště se balón dostal znovu k Toulovi a ten střelou z velké vzdálenosti překvapil gólmana (2:0). Ledečští dále drželi balón převážně na svých kopačkách a ve 38. minutě opět překonali soupeřovu obranu, kdy se prosadil obránce Vágner (0:3). Do konce poločasu mohli diváci vidět další šance na obou stranách, gól však nepadl, a tak se šlo do kabin za poločasového výsledku 0:3.

 

Druhý poločas zvrat nepřinesl

Do druhé půle šli domácí s vytaženým pressingem. Ovšem, i přes aktivní pohyb hráčů Kostelce, se již ve 47. minutě po práci Horkého dostal k balónu Chlubna a propálil vše, co mu stalo v cestě (0:4). Hosté i nadále pokračovali v přesvědčivém výkonu. Do další zajímavé situace se dostal střídající Šťastný, který běžel sám na gólmana soupeře, ale bránu netrefil. Ani závěr utkání změnu skóre nepřinesl a hosté si tak připsali poklidné vítězství 0:4.

 

zaslala: Michaela Líbalová



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér: „Před zápasem jsme měli obavu, jak si poradíme s hřištěm menších rozměrů. Během zápasu se ukázalo, že tyto obavy byly naprosto zbytečné a o vítězství jsme rozhodli už v první půli. Podali jsme týmový výkon, ze kterého hlavně v prvním poločase vyčníval záložník Toula. Zaslouženě vezmeme do Ledče 3 body.“

Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - P. Tomášek [-] , J. Hájek [-] (72. A. Procházka [-] ) , M. Petráš [-] (79. D. Lacina [-] ) , M. Tůma [-] , J. Sekan [-] (56. I. Pöndl [-] ) , V. Pospíšil [-] , D. Doležal [-] , T. Neděla [-] , J. Šmahel [-] (72. M. Smejkal [-] ) , V. Lukšů [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Stehno [-] (85. J. Vágner [-] ) , P. Malimánek [-] , M. Chlubna [-] (65. M. Smejkal [-] ) , M. Toula [-] (65. P. Šťastný [-] ) , M. Vágner [-] (79. O. Martinek [-] ) , L. Vodička [-] , V. Horký [-] , T. Žemlička [-] , M. Píška [-] (65. M. Stehno [-] ) , P. Brož [-]

ŽK: 80. V. Lukšů - 35. M. Píška , 56. M. Chlubna .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BENEŠ Jiří, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů