1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč si v místním derby poradila s týmem Světlé


Branky


9

V rámci 3. kola se uskutečnilo derby mezi fotbalisty Ledče nad Sázavou proti Světlé nad Sázavou. Tyto týmy se potkali v soutěžním utkání po jedenácti letech, kvůli sestupu Ledče z krajského přeboru a na hřišti byl tento zkušenostní rozdíl rozhodující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí aktivní bez využitých šancí

První poločas začal lépe domácí tým, který prvních 20 minut na hostující Světlou vletěl a vytvořil si dvě velké šance. Do první velké šance se dostal Martin Chlubna, který se po přihrávce od Matěje Píšky ocitl sám na malém vápně, nedokázal však trefit branku. Po chvíli se ocitl v další velké šanci Matěj Vágner, který chtěl z prvního doteku přehodit hostujícího brankaře, ale míč mu nesedl ideálně, tak zůstala i tato šance nevyužita. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracovali. Do kabiny šli hráči za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se domácím aktivita vyplatila

Druhý poločas byl ve znamení nátlaku domácích, kteří Světlou zamkli na útočné půli. Tímto tlakem si domácí vysloužili penaltu, po faulu na Jonáše Stehna, ke které se postavil Martin Chlubna. Ten poslal brankaře na druhou stranu, ale nedokázal trefit bránu.

Ledečtí oživili hru střídáním a nakonec se jim povedlo v 83. minutě vstřelit vítěznou branku, kdy se po centru Jaroslava Karla trefil hezkou ranou z velkého vápna Filip Gramer. Následně si již domácí pohlídali hru a hosty do žádné šance nepustili. Ti v druhé půlce měli náznaky rychlých protiútoků, ale do žádné nebezpečné šance se za celou dobu nedostali. Domácí tak slavili výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Kapitán domácího týmu Martin Toula: Byl to hezký zápas nahoru a dolu s velkou bojovností, při derby, které se konalo po jedenácti letech. Zvládli jsme ho dobře takticky a soupeře ze Světlé nad Sázavou téměř do žádné šance nepustili.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Stehno [-] , P. Malimánek [-] , P. Herčík [-] , M. Chlubna [-] (79. O. Martinek [-] ) , M. Toula [-] , M. Vágner [-] , L. Vodička [-] , V. Horký [-] (66. P. Šťastný [-] ) , V. Kučírek [-] , M. Píška [-] (79. J. Karel [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
D. Kolář [-] - M. Šimon [-] (79. Š. Ostatnický [-] ) , M. Krajanský [-] , O. Trtík [-] (46. J. Sklenář [-] ) , T. Čálek [-] , J. Čálek [-] , S. Cenek [-] , M. Křikava [-] (66. J. Sárkány [-] ) , M. Trňák [-] , J. Rumanovský [-] , D. Valenta [-]

ŽK: 62. J. Stehno , 81. P. Herčík , 90. F. Gramer - 71. D. Valenta , 88. J. Rumanovský .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KŮRKA Jaroslav, JANÍČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů