1:2
(1:2)
21. V. Šmíd (p.)
24. T. Hřebecký
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 14:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice otočila zápas v Kostelci


Branky


5. M. Fejt - 21. V. Šmíd (p.) , 24. T. Hřebecký
9

V rámci 3. kola přivítali fotbalisté Kostelce na svém hřišti nováčka v soutěži Slavoj Žirovnice. Hrál se velmi soubojový zápas, což bylo také způsobeno stavem hřiště. Žirovnice ukázala svojí kvalitu z krajského přeboru, kdy byla po většinu zápasu lepším týmem a hráče Kostelce do žádných větších šancí, kromě výbornému tlaku domácích v závěru utkání nepouštela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první poločase Žirovnice otáčela

V prvním poločase začali aktivněji hosté, kdy ve 2. minutě musel brankař domácích vytáhnout dobrou hlavičku na rohový kop. Po lehčím tlaku hostů se dostali domácí hráči do brejku, ze které vznikla standardní situace a z ní v 5. minutě zápasu, kvůli nedůslednosti obrany hostů hlavičkoval úplně sám na bránu Michal Fejt a ten tuto šanci proměnil. Poté začali hosté na domácí ještě více tlačit a z toho tlaku uklidil míč do prázdné branky Vojtěch Novotný, ovšem gól nebyl uznán, protože součastně byl písknut pokutový kop. K penaltě si stoupl v 21. minutě Vojtěch Šmíd a ten s přehledem proměnil. Po srovnání skóre se i hra trochu vyrovnala, ale přesto měla Žirovnice více ze hry, což vedlo v 24. minutě k dalšímu gólů hostů, kdy branku vstřelil Tomáš Hřebecký. Hosté zůstávali aktivnější i ve zbytku prvního poločasu, ale brankař domácích několika pěknými zákroky navýšení skóre nedopustil. Do kabin šli hráči za stavu 1:2.

 

 

Druhý poločas lepší domácí

Začátek druhého poločasu ještě začala Žirovnice, tam kde skončila. Hráči hostů měli tlak a zahrávali několik rohů a standardek, ale nepodařilo se jim dat třetí pojištovací branku. Od šedesaté minuty se obraz zápasu změnil, domácí byli aktivnější a vytvářeli si na hosty tlak a k ničemu vážějšímu je nepustila. Kvůli zlepšení hry domácích se začali dostávat do šancí a Žirovnici pomohla od remízi nastřelená branková konstrukce a skvělé zákroky brankaře. Radovat se tak z výhry mohli fotbalisté Žirovnice.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice
Vojtěch Novotný: Byli jsme více hladový po vítězství a s trochou štěstí jsme si pro něj došli. Zápas bych zhodnotil z pohledu týmu pozitivně, ale vím, že dokážeme víc a věřím, že v každém dalším zápase budeme ještě lepší a určitě máme na to, dosáhnout letos na postup zpátky do krajského přeboru. Určitě ale ještě musíme zapracovat na finální fázi hry.



Sestavy


SK Kostelec
M. Vondra [-] - M. Petráš [-] , T. Neděla [-] (67. L. Maštera [-] ) , D. Lacina [-] , D. Doležal [-] , J. Sekan [-] (46. P. Tomášek [-] ) , M. Fejt [-] , J. Smejkal [-] (76. V. Pospíšil [-] ) , J. Šmahel [-] (67. J. Hájek [-] ) , M. Tůma [-] (79. I. Pöndl [-] ) , V. Lukšů [-]

FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - V. Šmíd [-] , T. Hřebecký [-] , V. Novotný [-] (87. M. Jirsa [-] ) , V. Hadrava [-] , A. Vaš [-] , V. Cajz [-] , O. Havlů [-] , T. Knotek [-] , M. Hřebecký [-] , L. Smrčka [-] (61. V. Staněk [-] )

ŽK: 39. J. Šmahel , 91. M. Fejt - 10. P. Kolář , 29. T. Hřebecký , 86. V. Cajz , 92. V. Šmíd .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - CHROMÝ Karel, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích