1:1
(0:1)
36. J. Neuvirt (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chotěboři se odehrál velmi soubojový zápas, který skončil remízou


Branky


67. J. Hlaváček - 36. J. Neuvirt (vl.)
8

V rámci 3. kola se utkala rezerva Chotěboře s rezerovou Humpolce. Zápas byl ovlivněn velmi podmáčeným hřištěm, proto se hrál bojovný fotbal plný soubojů, faulů a nakopávaných balónů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lepší Humpolec

V prvním poločase byl o něco aktivnější Humpolec, který měl ale problémy ve finální fázy. Na začátku utkání Humpolec běžel třikrát do přečíslení 3 na 2 nebo 2 na 1, ale vždy se nepodařila buď finální přihrávka nebo se útočníkovi nepovedla klička proti obránci. Poté zahrozili domácí z rohu a brankář Krupička na třikrát vychytal šance z blízka. Gól Humpolce padl ve 36. minutě po průnikové přihrávce z vlastní půlky, Farka poté běžel sám na bránu, ale na mokrém hřišti mu zůstal balón mezi nohama a dostihl ho obránce domácích, který se snažil míč odkopnout, ale jak ho chtěl odkopnout, tak více méně z 10ti metrů za vápnem přeloboval vlastního gólmana, který stál na penaltě. Dále vyslal na branku krásnou střelu z 20 metrů hráč Humpolce Lukáš David, která směřovala směrem k Šibenici, ale brankař domácích skvěle zasáhl. Zbytek poločasu byl spíše o soubojích a faulech. Do kabiny šli tedy hosté za jednogólového vedení.

Druhý poločas Chotěboř ožila a převzala kontrolu nad hrou

V průbehu druhého poločasu nastoupili do hry střídající hráči Chotěboře a bylo to hodně znát, druhý poločas byla Chotěboř lepší, i díky tomu že Humpolci docházeli síly a začínalo být hodně znát, že do Chotěboře přijeli v neobvyklé slepované sestavě, kdy někteří dorostenci již měli jeden zápas v nohou. Chotěboř měla celý druhý poločas takové pološance které, ale končili většinou zkaženou přihrávkou nebo obranným zákrokem obránců Humpolce. Humpolec měl za druhý poločas jednu šanci, kdy po průnikové přihrávce od Kuby a následném centru z rohu vápna hlavičkoval znova Kuba do výborně postaveného gólmana. Chotěboř dala gól v 67. minutě ze standartky, centr přiletěl na malé vápno, kde hlavičkoval hráč Chotěboře, gólman Krupička nešťastně vyrazil před sebe a tam už šanci bez problému proměnil Jan Hlaváček. Chotěboř měla ve druhém poločase hodně nebezpečných rohů a standartek po faulech.I přes zlepšení hry Chotěboře se pořád hrál dost soubojový fotbal s hodně nakopávanýma míčema a s plno faulama. V poslední minutě měla Chotěboř přímý kop z nadějný pozice, hned za vápnem, ale hráč trefil jen zeď. Zápas proto skončil 1:1.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec B
Zápas zhodnotil hráč Humpolce Tadeáš Venc: Z mého pohledu se zápas vzhledem k naší sestavě celkem povedl. Možná by to chtělo hrát více po zemi, ale dnes na povrchu na kterém jsme hráli se hlavně v prvním poločase, hrát moc nedalo. Mimochodem v Chotěboři byla pod vodou i umělá tráva a ikdyž se ani jeden tým zápasu moc účastnit nechtěl, tak rozhodčí přesto rozhodl, že se zápas hrát bude.



Sestavy


FC Chotěboř B
J. Gregor [-] - M. Pospíšil [-] (64. J. Hudec [-] ) , P. Pačanda [-] (64. A. Souček [-] ) , A. Šimon [-] , F. Tůma [-] , O. Bělovský [-] (35. O. Ledvinka [-] ) , J. Hlaváček [-] (79. R. Janáček [-] ) , J. Hlaváček [-] (79. D. Muzikář [-] ) , D. Polanský [-] , D. Mrtka [-] , J. Neuvirt [-]

AFC Humpolec B
M. Krupička [-] - V. Kuba [-] , T. Venc [-] (74. L. Čábera [-] ) , K. Štěpán [-] , L. David [-] (60. M. Cymorek [-] ) , M. Hypš [-] (80. V. Holzbauer [-] ) , M. Farka [-] , I. Rukavytsia [-] , R. Nermut [-] , T. Kopic [-] , L. Havel [-]

ŽK: 27. J. Neuvirt , 57. J. Hlaváček , 82. J. Hudec - 47. I. Rukavytsia , 60. R. Nermut , 86. M. Farka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZAMASTIL Ondřej - KYLAR Roman, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích