2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

28.09.2024 16:00

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Boskovice jsou stále bez porážky, Svratce zachránil deset minut před koncem bod Zadorozhnyi


Branky


7

Zápas dvou týmu, které jsou momentálně na podzim v nejlepší formě. Boskovice přijely na Svratku prodloužit svoji sérii neporazitelnosti, domácí chtěli naopak potvrdit skvělou formu a favorita zaskočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
Mykhailo Oros (hráč): Zápas proti prvnímu týmu v tabulce jsme zvládli a byli jsme dokonce lepší. Byl to kvalitní zápas, samozřejmě se skvělým výkonem našeho týmu. V první půli jsme dostali dva góly z rohů, které Boskovice dobře zahrávají. Na konci jsme však zvládli snížit na 1:2 a začali jsme tlačit soupeře, dostávali jsme se do šancí. Ve druhé půli jsme na hřišti určitě dominovali. Vytvořili jsme si dostatek šancí, ale nedařilo se nám v poslední fázi zakončení. Nakonec jsme v 80. minutě vyrovnali na 2:2.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Zápas se Svratkou nabídnul 2 rozdílné poločasy. První poločas jsme byli hodně aktivní, nebezpeční ve hře i ze standardek. Z těch jsme dvakrát skórovali a zápas jsme měli, dá se říct, pod kontrolou až do 44. minuty, kdy se prosadil po odraženém míči zpoza vápna domácí hráč a snížil na 1:2. Za minutu ten samý hráč trefil opět z velké dálky tyčku. Druhý poločas byli domácí lepším mužstvem. Přežili jsme nepříjemný centr ze strany, kdy domácí trefili břevno. Vzápětí selhal v obrovské příležitosti Milda Pokorný. Domácí srovnali 10 minut před koncem, kdy se po šťastných odrazech dostal míč na vápno, kde se domácí hráč prokličkoval před našeho gólmana a trošku se štěstím vyrovnal na konečných 2:2. Chtěli jsme získat 3 body, což se nám bohužel nepovedlo. Remíza je vzhledem k průběhu asi spravedlivá.

Sestavy


FC Svratka Brno
M. Oros [-] - R. Řezáč [-] (61. J. Sommernitz [-] ) , J. Solanský [-] , F. Sojka [-] , E. Moll [-] , T. Fejta [-] , J. Lenikus [-] (61. M. Měřínský [-] ) , V. Malishevskyy [-] (79. M. Tkach [-] ) , I. Mhundwa [-] , J. Sedlák [-] (61. J. Sláma [-] ) , R. Zadorozhnyi [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - R. Hlaváček [-] (80. D. Sychra [-] ) , M. Černý [-] , J. Ondroušek [-] , M. Pokorný [-] (91. V. Hrabec [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (67. M. Najer [-] ) , M. Stříž [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (80. R. Klepáček [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šenkýř Petr - DANIEL Petr, PUTNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Daniel Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Svratka má hodně mladých a dokážou uběhat soupeře.

Petr Florián

Expert: Daniel Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Svratka má hodně mladých a dokážou uběhat soupeře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích