Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko si spravilo chuť, Lednici nedali šanci


Branky


9

Lednice po prohře s nováčkem z Tišnova chtěla jednoznačně zabrat a uhrát nějaké body v Ráječku aby se "lépe dýchalo" po startu soutěže. Domácí však byli jednoznačně proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
David Juran (hráč): Na začátku soutěže jde spíše o to, vyhrát za každou cenu a nabrat potřebné sebevědomí. Po prohře v Krumvíři jsme chtěli doma naplno bodovat a to se nám po týmovém výkonu podařilo. Začátek zápasu nám vyšel a poměrně rychle jsme se dostali do vedení. Bohužel jsme po naši chybě a krásné střele soupeře dostali gól na 1:1. Po “dělovce” Zouhyho jsme šli do kabin s jednogólovým vedením. Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, že chceme soupeři co nejrychleji odskočit do dvoubrankového vedení a zapas nadobro zlomit ve svůj prospěch i díky velkému teplu a i tomu, že měla Lednice jednoho hráče na střídání. To se nám málem podařilo ale Šnapi pomale z brankové čáry i díky nerovnému terénu bránu přestřelil. Zhruba v 55. minutě jsme po vzoru Slávie prostřídali, ale bohužel jsme se na hřišti chvíli hledali. Nakonec zápas nadobro rozhodl Chylas svými dělovkami a drží si krásný průměr, když každých 35 minut vstřelí gól. Soupeř měl ve druhé půlce několik pološancí, ale vzadu jsme to dobře zvládli a bereme zaslouženě tři body.

TJ Moravan Lednice
Jaroslav Zapletal (vedoucí mužstva): Svodka za utkání v Ráječku je dost podobná té týden staré. Výkon byl lepší, než výsledek. Mezihra měla kvalitu, ale v šestnáctce rozhodl soupeř. V krajském přeboru se chyby neodpouští. Obranné i útočné. Dle mého byl klíčový na psycho mužstva druhý gól domácích. Vrátili jsme se gólem do zápasu, hlavy nahoře, ale easy chyba brankáře a finito. To není kritika ale fakt, brankářů se obecně vždy zastávám. Nahoře jsme špatně během zápasu vyřešili 3-4 situace, co mohly skončit brankou. Dvakrát otáčet zápas nedají ani lepší týmy. Jdeme dál, ve středu budeme ještě vice zarputilí, nepříjemní, nebezpeční a snad nám krapet haluz půjde i na ruku. Kádr bude širší, externí posílení se snad též posune.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - F. Zavřel [-] , T. Cebák [-] (53. M. Morkus [-] ) , J. Holík [-] (75. M. Maňoušek [-] ) , L. Žáček [-] , D. Pořízek [-] (66. M. Daněk [-] ) , F. Sznapka [-] (53. R. Chyla [-] ) , P. Lidmila [-] , F. Michna [-] (53. J. Morkus [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-]

TJ Moravan Lednice
R. Kulík [-] - V. Kyněra [-] (49. D. Votava [-] ) , T. Popp [-] , T. Horčička [-] , P. Simandl [-] , O. Osička [-] , O. Hlavňovský [-] , Z. Kachyňa [-] , . Kyněra [-] , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

ŽK: 64. J. Sedlák - 64. P. Simandl .
Počet diváků: 267. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - HŘIB Daniel, JEŽEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Petr Pfeffer
Tip experta: výhra domácích

Po zkušenosti z přípravných zápasů s Ráječkem, tipuju jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích