4:2
(1:1)
38. V. Melnyk
47. M. Prachař (vl.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

28.09.2024 12:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ledce přichystaly Rapidu první porážku v sezoně, v té tak už není žádný stoprocentní tým


Branky


9. M. Hoffmann , 60. M. Kobes , 63. P. Mazák , 94. P. Mazák - 38. V. Melnyk , 47. M. Prachař (vl.)
16

Ledce ve třech zápasech v řadě ztratily vedení a získaly z nich pouze dva body. Proti dosud vedoucímu a oslabenému Rapidu to ale byla jiná. Domácí ve druhém poločase výsledek tentokrát otočili a připsali si důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staří známí z minulého soutěžního ročníku se v letošním ročníku potkali znovu. Tentokrát v I.B třídě. První velkou šanci měli domácí. Po váhání domácí obrany zakončoval z úrovně penalty přihrávku pod sebe Kryštof Jílek. Jeho střelu ale Lukáš Ulč reflexivně vyrazil. Na druhé straně si vedl stejně Patrik Mazák. První branka padla v 9. minutě, když Martin Hoffmann zužitkoval přímý volný kop z hranice pokutového území, na který na brankovou čáru couvající Čupalka hlavou nedosáhl. Hosté mohli vyrovnat. Kryštof Jílek ale po samostatném úniku ze strany brankáře neprostřelil. Před přestávkou ale Rapid srovnal krok v 38. minutě, když se za vápnem opřel z první do balonu Vasil Melnyk, po jehož střele se brankář mohl jen ohlédnout.

Rapid po přestávce skóre dokonce otočil. Ve 47. minutě si centr do vlastní sítě srazil Martin Prachař. Ledcům se ale povedly poločasové změny. Na 2:2 totiž srovnal střídající Matyáš Kobes, u které neměl hostující brankář čisté svědomí. Domácí zastihli hosty v nedbalkách a o tři minuty později šli znovu do vedení díky Patriku Mazákovi. Hosté měli na opětovné vyrovnání jěště půl hodinu, ale souzeno jim nebylo. V závěru byli tím pádem nuceni vrhnout všechny síly do útoku, což byla voda na mlýn pro Ledce. Zvláště po tom, co hostující poslední obránce ztratil balon na půlící čáře. Domácí tak v 94. minutě dostali možnost pečetit svoji výhru při úniku dva na nikoho, kterou bez větších potíží využili zásluhou Patrika Mazáka. 



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Lukáš Ulč, hráč: S Rapidem se důvěrně známe z městského přeboru i proto jsme si uvědomovali, že nás nečeká nic lehkého. Hosté přijeli v kombinované sestavě díky zápasu A mužstva, my zas měli v nohou těžké čtvrteční utkání s Chrástem. Úroveň utkání tak odpovídala výše zmíněnému. Do zápasu jsme vstoupili lépe, proměnili jsme však přes řadu příležitostí pouze přímý kop, kdy se krásně trefil Martin Hoffmann. Hosté hrozili po několika nedůrazech v naší obraně. Podařilo se jim vyrovnat z odraženého míče, kdy se zcela nepokrytý hráč trefil pohotovou střelou z hranice vápna. Do druhého poločasu jsme prostřídali dva posty avšak inkasovali jsme jako první po ukázkovém vlasteci. V tu chvíli to s námi nevypadalo vůbec dobře avšak nesložili jsme zbraně a zápas otočili a připsali si tak nesmírně cenné tři body. Jak jsem zmínil, úroveň zápasu nebyla úplně nejlepší, nicméně někdy to tak bývá. Mužstvo zaslouží pochvalu, ukázalo velkou vůli k obratu v druhém poločase. Děkujeme ultras za podporu.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: První půle plná šancí, kdy výsledek mohl být tak 4-4, nakonec jen nerozhodně 1-1. Přesto byli asi více ve hře v prvním poločase domácí. My se hned v první minutě po přestávce dostali do vedení 2-1 a to nám nakonec asi možná i uškodilo. Trochu jsme polevili a domácí dvěma slepenými góly skore otočili a my už v závěru hodně otevřeli obranu a pokusili se vyrovnat, což se nám ale nepovedlo a domácí posledním útokem uzavřeli účet na 4-2. První porážka po dlouhé době, chceme jí ale odčinit hned v úterní dohrávce v Plasích.

Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - M. Prachař [-] (67. J. Mareš [-] ) , P. Mazák [-] , A. Pokorný [-] , O. Tupý [-] (86. V. Svoboda [-] ) , L. Kraček [-] , J. Vlček [-] , V. Mandaus [-] , A. Pašek [-] (46. M. Kobes [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] (46. T. Latislav [-] )

SK Rapid Plzeň B
L. Páník [-] , J. Harmady [-] - Š. Balatka [-] (84. V. Sidoran [-] ) , J. Kadlec [-] , V. Melnyk [-] , T. Drtil [-] , K. Jílek [-] (70. F. Hrubý [-] ) , M. Čupalka [-] , M. Brůček [-] , M. Novák [-] (74. M. Klimeš [-] ) , P. Nový [-]

ŽK: 53. M. Kobes , 65. M. Prachař - 78. F. Hrubý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RADA Adam - RADA Aleš, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ledce dokážou pěkně kousat, ale Rapid si zatím ještě body vzít nenechá.

Tip experta: výhra hostů

Ledce dokážou pěkně kousat, ale Rapid si zatím ještě body vzít nenechá.