1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

01.09.2024 17:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rapid v souboji rezerv přežil tutovku Vejprnic, sám udeřil a je stále stoprocentní


Branky


19

Rapid na úvod překvapil Slovan a i ve Vejprnicích začal dobře. Ve druhé půli je ale Vejprnice zmáčkly, vyrovnaly a sahaly po vedoucí brance. Velkou šanci ale neproměnily a tak platilo nedáš, dostaneš. V závěru ještě Rapid trestal z protiútoků a upravil konečné skóre na 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V duelu dvou rezerv se do první do šance na vstřelení gólu dostali domácí. Beneš ale mířil v nadějné pozici vedle. Hosté se naopak nemýlili. Z první akce ještě nastřelili břevno domácí svatyně. Po následné akci rozehrané středem hřiště se ve 24. minutě ale do zakončení dostal Holík a poslal hosty do vedení. Zbytek poločasu se před solidní diváckou kulisou nesl ve znamení vyrovnané hry. Dalších větších šancí se ale diváci nedočkali. Poločas tak dopadl lépe pro béčko Rapidu a domácí věděli, že k zisku alespoň bodu budou muset minimálně jednou skórovat. 

Vejprnice šly od úvodního hvizdu druhého poločasu za vyrovnáním, na které nečekaly dlouho. V 54. minutě už tentokrát Jan Beneš mířil přesně. Následovaly horké minuty pro Rapid. Domácí totiž zahodili šance na vedení. Při druhé z nich se blýskl brankář Velát. Uplynulé momenty se později ukázaly jako rozhodující. Chvíli poté totiž zajistil hostům v 58. minutě podruhé vedení Jan Holík. Síly na zvrat ve skóre už poté domácí sbírali těžko a když už nějaké na přesun většího počtu hráčů blíže šestnáctky soupeře našli, potrestal je Rapid z rychlých protiútoků. V prvním z nich v 73. minutě skóroval Miroslav Čupalka a v 90. minutě střelec třetí branky vyzval k dovršení hattrricku před prázdnou branku Jana Holíka.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Jiří Krištof, trenér: Za stavu 0:0 jsme měli velkou šanci, kterou jsme nedali. Soupeř poté nastřelil břevno a z další akce dal gól po akci středem. Na začátku druhé půle jsme měli tlak a povedlo se nám vyrovnat. Následovaly naše další dvě velké šance, ale neproměnili jsme a vzápětí jsme dostali gól na 1:2, což byl rozhodující moment. Potom už jsme neměli sílu zápas vyrovnat nebo otočit. Výsledek tomu neodpovídá, ale myslím, že to byl vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Produktivita Rapidu byla samozřejmě lepší. Co měli, to proměnili a to spolu s našimi neproměněnými šancemi za stavu 0:0 a 1:1 rozhodlo. Jinak si dovolím říct, že fotbalově byl zápas vyrovnaný. Hrálo se před početnou diváckou kulisou, přišlo hodně diváků, to bylo fajn. Za to bych jim chtěl poděkovat a příště to musíme napravit.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Na obou stranách kombinace zkušených borců a dravého mládí. Zápas se musel určitě líbit. V první půli jsme byli asi o jednu šanci lepší a šli jsme do vedení 1-0. Začátek druhého poločasu patřil domácím, kteří srovnali a pak jsme přežili jasnou tutovku, když v bráně čaroval náš Veli. Naopak my jsme přidali druhou branku, domácí museli vrhnout vše do útoku a my jsme pak do pootevřené obrany přidali ještě dva góly. Podle skóre nakonec jasná záležitost, ale hodně těžký zápas. Přesto myslím, že tři body jsme si zasloužili.

Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
D. Řezáč [-] - R. Dvořák [-] , L. Rada [-] , J. Guldán [-] , D. Vodrážka [-] (75. A. Bayer [-] ) , R. Křen [-] , J. Beneš [-] , M. Hora [-] , M. Homolka [-] , L. Tarantík [-] , M. Berenreiter [-] (75. M. Venda [-] )

SK Rapid Plzeň B
V. Velát [-] - M. Novák [-] , K. Jílek [-] (68. M. Čupalka [-] ) , V. Melnyk [-] (87. V. Sidoran [-] ) , Š. Balatka [-] , P. Nový [-] , F. Hrubý [-] , T. Drtil [-] (78. J. Řežáb [-] ) , J. Harmady [-] , M. Kořenek [-] , J. Holík [-]

ŽK: 52. J. Guldán , 75. M. Berenreiter , 77. P. Loužecký .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - HEBR David, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Jakub Huňáček
Tip experta: výhra hostů

Rapid si v minulém kole poradil s dobrým soupeřem, myslím, že bude pokračovat na vítězné vlně.

Daniel Kořenek

Expert: Jakub Huňáček
Tip experta: výhra hostů

Rapid si v minulém kole poradil s dobrým soupeřem, myslím, že bude pokračovat na vítězné vlně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů