1:1
(1:1)
24. D. Lončík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 11:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Dlouhém Újezdě: Domácí Sparta a Klenčí si rozdělily body


Branky


36. M. Dvořák - 24. D. Lončík (vl.)
12

V utkání, které nabídlo napínavý průběh, spoustu šancí a atraktivní první půli se domácí TJ Sparta Dlouhý Újezd a hostující První Chodská Klenčí rozešly nerozhodně 1:1. I přes aktivní začátek a řadu příležitostí v prvním poločase, nakonec ani jeden tým nedokázal ve druhém dějství strhnout vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začli zápas velmi aktivně, když během prvních patnácti minut sáhli po strategii dlouhých balónů na rychlé hráče, což způsobovalo hostům značné problémy. Časté centry do vápna neustále ohrožovaly obranu hostující Chodské Klenčí, ale s přibývajícím časem se hosté dokázali lépe organizovat a začali zavírat strany, čímž snižovali tlak soupeře.Klenčí naopak dominovalo ve středu hřiště, kde si vypracovávalo šance postupným útokem. První gól zápasu padl ve 24. minutě, když domácí obránce Lončík nešťastně nasměroval prudký střílený centr do vlastní brány, čímž poslal Klenčí do vedení. Újezd však dokázal rychle odpovědět. Po velké nevyužité šanci Klenčí, domácí hráč Dvořák využil protiútoku, utekl hostující obraně a tváří v tvář brankáři nezaváhal. Vyrovnal skóre na 1:1, což bylo spravedlivým vyústěním vyrovnané první poloviny zápasu.

Druhý poločas už nepřinesl tak atraktivní podívanou jako ten první. Na hráčích obou týmů byla znát patrná únava, což bylo způsobeno nejen intenzivním tempem z první části hry, ale i vysokými teplotami, které doprovázely sobotní poledne. I přesto bylo k vidění několik slibných šancí, ale žádný z týmů je nedokázal proměnit. Konečné skóre 1:1 tak odpovídalo vyrovnanému průběhu zápasu, kdy oba týmy měly své silné pasaáže, ale zároveň se také dopustily chyb, které soupeř dokázal potrestat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Předseda týmu: ,,Byl to vyloženě remízový zápas, se šancemi na obou stranách. Ani jeden z manšaftů nevyčníval, řekl bych, že jsou všichni spokojení s bodem. Šancí bylo dost, ale jak říkám, na obou stranách. První poločas se hrál pěkný fotbal, druhá část už tak aktivní nebyla, ovlivněné to bylo hlavně tím počasím, v poledne to svítilo řádně.":

Spartak – První chodská Klenčí
Jaromír Řezníček, trenér: ,,S předvedenou hrou jsem spokojený, kluci příkladně bojovali, líbila se mi i ta tvář našeho týmu, kdy jsme se snažili hrát po zemi, snažili jsme se kombinovat. Bod bereme.":



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Zušťák [-] - D. Gabčo [-] , M. Dvořák [-] , D. Karmazin [-] , D. Lončík [-] , M. Pažountka [-] (66. M. Vrba [-] ) , V. Pešek [-] , M. Stoklasa [-] , J. Synek [-] (78. D. Zušťák [-] ) , V. Šesták [-] , L. Zeman [-] (74. M. Gitta [-] )

Spartak – První chodská Klenčí
R. Turheniev [-] - D. Vozian [-] , M. Čipera [-] (78. J. Řezníček [-] ) , V. Čech [-] , A. Lytvynovskyi [-] , O. Mokin [-] (56. M. Bulat [-] ) , J. Řezníček [-] , M. Filipchenko [-] , V. Čech [-] , O. Vasylchuk [-] , D. Kovalevskyi [-]

ŽK: 60. L. Zeman , 64. J. Synek , 80. V. Pešek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REIPRICH Václav - CHEJLAVA Petr, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích