Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice i Malesice pálily v poslední desetiminutovce, nakonec mají oba bod


Branky


28

Malesice pro rozsáhlou marodku minulé kolo nehrály, Kralovice podelhy Lubům 0:2. Odpočatost možná v úvodní čtvrt hodině hrála nevýznamnou roli. Poté se hra vyrovnala a nakonec z toho byla, zvlášť po divokém závěru, remíza 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali hosté z Malesic, kteří svého soupeře v úvodní čtvrt hodině přehrávali. Gólový efekt ale nedorazil, Kralovice poté hru vyrovnaly a byly to ony, kdo otevřel skóre. Ve 27. minutě dal Kralovicím vedení 1:0 Jakub Kulhánek. Ve zbytku poločasu už gól nepadl, a tak oba týmy vážily dlouhou cestu do kabin za stavu 1:0 pro domácí Kralovice.

 

 

 

Ve druhém poločase už to bylo, co se gólů týče, o poznání pestřejší. Hosté rychle srovnali zásluhou Daniela Paška, Derek Faltus pak v 52. minutě překlopil stav na stranu Malesic, které tak vedly v Kralovicích 2:1.

 

Po gólu na 1:2 se hra přelévala z jedné strany na druhou, žádnou branku však přítomní diváci dlouho neviděli. Na ty si museli počkat až do závěrečné desetiminutovky. V 82. minutě srovnal svým druhým gólem v zápase Jakub Kulhánek, dvě minuty nato vrátil hostům vedení povedeným přímým kopem Michal Votava. Poslední slovo ale měli znovu domácí. Remízu a bod domácím vystřelil v 86. minutě Martin Pánek. Malesice se na čtvrteční dohrávku naladily remízou, oba týmy pak získaly první bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: Před sobotním zápasem s Malesicemi se náš trenérský štáb rozhodl aplikovat takzvané trojfázové tréninky. Většina z nás tento terminus technikus v životě neslyšela, proto i finální pojetí jsme pojali za své. Klíčové bylo na trénink přijít, zúčastnit se ho a nejlépe i z tréninku odejít. Myšlenka dobrá, výsledky nebyly dobré. Někteří nepřišli vůbec. Z jistého úhlu pohledu je jasné, že jsme na zápas byli takzvaně “ready”.  Teď se přesuňme k zhodnocení: Zápas se uskutečnil v tropickém podnebí kralovického hřiště. My jsme se pekli dvojnásob, protože nám kluci z Malesic od začátku utkání pořádně zatápěli pod kotlem. Nám se prvotní závary povedlo uhasit a po 15 minutách jsme hru stabilizovali. Přidali jsme na výkonu a po pěkné (dokonce fotbalové) akci na pravé straně se dostali do vedení. V druhém poločase na nás Malesice opět vlítly a dvěma bleskovými góly otočily skóre. Poté to bylo (jak v našich zápasech většinou bývá) nahoru a dolu. Konečné skóre 3:3. Za nás odmakanej zápas s kvalitním soupeřem, tímto Malesicím přeju hodně štěstí do sezóny.  A mé stručné zhodnocení na závěr: Tenhle týden si nemusím zajít do Penny na pokladnu pro body. (bod) Jsme jako parní lokomotiva, rozjíždíme se pomalu, ale přece.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Kulhánek [-] , M. Pánek [-] , M. Bulín [-] (46. O. Růžek [-] ) , P. Gažák [-] , D. Běláč [-] , M. Kulhánek [-] (65. M. Škvor [-] ) , M. Řenč [-] (78. J. Mudra [-] ) , P. Koča [-] , L. Sládek [-] , T. Kříž [-]

TJ Sokol Malesice
M. Vykoupil [-] - D. Faltus [-] , P. Šmídl [-] , D. Pašek [-] , M. Votava [-] , T. Gita [-] , K. Schleis [-] (56. D. Pešek [-] ) , M. Maur [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , J. Huml [-] (64. T. Václavík [-] )

ŽK: 92. L. Sládek - 77. M. Legát .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - SIROVÝ Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra hostů

Malesice využijí svých individuálních kvalit a získají první body v této sezóně.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů