V. Brabec 24. (vl.)
P. Bobál 47.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:1)

V. Brabec 24. (vl.)
P. Bobál 47.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

06.09.2024 17:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hořká porážka pro Horní Žďár v Nové Bystřici


Branky


24. V. Brabec (vl.) , 47. P. Bobál - 17. L. Rybčák
20

SK Horní Žďár si odváží z Nové Bystřice nepříjemnou porážku 1:2, a to po velmi vyhroceném utkání, které ovlivnily nejen šance, ale i sporné rozhodnutí rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas s vlastním gólem

Hostující tým vstoupil do zápasu skvěle a již v 17. minutě šel do vedení, když Lukáš Rybčák dostal přihrávku za obranu a překonal brankáře elegantním zakončením ve stylu „backhandu“. Utkání bylo vyrovnané, ale Bystřice se dostávala stále více do hry a ve 24. minutě vyrovnala po vlastním gólu Václava Brabce, který nešťastně zavěsil střílený centr do vlastní sítě. Hosté měli šanci na další gól, ale ten byl odvolán kvůli ofsajdu, což přineslo první emoce do zápasu.

Chyby v rozehrávce rozhodly

Hned po přestávce, ve 47. minutě, využila Nová Bystřice několik chyb hostů v obranné fázi a Pavel Bobál zvýšil na 2:1. Zbytek druhé půle se nesl ve znamení bojovnosti a několika sporných rozhodnutí, která ještě více rozdmýchala emoce na hřišti. V 83. minutě trefil hostující Josef Beneda břevno a v samém závěru neuznal rozhodčí gól Kubince kvůli údajnému faulu. Tento moment definitivně zpečetil osud zápasu, který Horní Žďár prohrál.

Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - M. Pánek [-] , M. Veith [-] , A. Janata [-] (84. K. Bišof [-] ) , M. Komárek [-] (46. O. Nováček [-] ) , V. Kučera [-] , P. Ježek [-] , J. Janoušek [-] , P. Bobál [-] , D. Frühauf [-] , J. Kubeš [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - M. Völfel [-] , L. Rybčák [-] (76. P. Němec [-] ) , J. Kubinec [-] , J. Beneda [-] (85. A. Moldrzyk [-] ) , L. Stejskal [-] , K. Voldán [-] , V. Brabec [-] , O. Blažek [-] , V. Yordanov [-] , P. Völfel [-] (76. J. Beneda [-] )

ŽK: 17. P. Bobál , 59. V. Kučera , 83. J. Kubeš - 35. O. Blažek , 59. V. Brabec , 66. J. Kubinec , 83. J. Beneda , 89. P. Němec , 92. J. Beneda , 94. V. Yordanov . ČK: 88. J. Kubeš - 91. J. Kubinec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VICAN Miroslav - VICAN Petr, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 9. 2024 17:58
No Vojta Brabec není Václav a Petr Bobál není Pavel
12.9.2024 17:58
No Vojta Brabec není Václav a Petr Bobál není Pavel

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích