Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice ve Vacově! Netolice nasázely domácím osm branek


Branky


12. M. Mls , 58. F. Roučka , 84. M. Mls - 9. J. Lukáš , 18. R. Mužík , 38. V. Fišer , 39. R. Mužík , 53. R. Mužík , 66. V. Fišer , 73. M. Raušer , 90. P. Fux
27

Po domácí porážce se Štěkní zamířili hráči Netolic na utkání do Vacova, který chtěl naopak navázat na vítězství z půdy nováčka ze Stach. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoké utkání

Od začátku utkání se hrál napínavý zápas, který začal rychle přinášet i první gólové akce. Jako první se prosadili hosté, kteří šli do vedení zásluhou Jana Lukáše. Hostující vedení však nemělo dlouhého trvání a ve 12. minutě vyrovnával za domácí Martin Mls. To však bylo z domácí strany za první poločas všechno a zbytek prvního dějství ovládli hosté. Netolice si nejprve v 18. minutě vzali vedení zpět na svou stranu, když brankáře Hödla překonal hrající trenér Roman Mužík

Nejdůležitější pasáž prvního poločasu však přišla v samotném závěru! Hosté v rozmezí jedné minuty udeřili hned dvakrát, když se nejprve prosadil ve 38. minutě Václav Fišer a následně navýšil náskok svým druhým gólem v utkání Roman Mužík

Stav utkání 1:4 nevěstil pro domácí nic dobrého a další direkt si hosté připravili na 53. minutu, kdy Roman Mužík zkompletoval svůj hattrick. Vacov se ovšem nevzdával a hned vzápětí snížil gólovou ztrátu kapitán František Roučka. Netolice však nepřipustily žádné drama a po dalších brankách Václava Fišera a Miroslava Raušera vedli hosté už 7:2! 

Konečný výsledek utkání se zrodil až v závěrečných minutách hry. Vacov, který od 81. minuty po vyloučení Roučka dohrával o deseti, nejprve snížil zásluhou Martina Mlsa a následně poslední gól utkání vstřelil v 90. minutě hostující Pavel Fux.

Netolice tak nakonec porazily Vacov výsledkem 8:3 a svěřenci Romana Mužíka si připsali první tři body v novém ročníku. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
SK Vacov: Druhý zápas sezóny se "áčku" vůbec nepovedl.

1. FC Netolice
Roman Mužík - hlavní trenér: Už v týdnu jsme se připravovali na zápas, kde bude muset míč rychle létat z kopačky na kopačku. Oproti utkání se Štěkní předvedli kluci diametrálně rozdílný výkon a musím je za to pochválit. Kaňkou jsou tři inkasované góly, které byli v mých očích po zbytečných chybách. Na druhé straně nám to naopak sedlo a vstřelili jsme osm gólů. Teď se musíme dobře připravit a na tento výkon navázat proti Vlachovu Březí.



Sestavy


SK Vacov
J. Hödl [-] - M. Mls [-] , M. Rejšek [-] (21. P. Vastl [-] ) , P. Jáchym [-] , V. Valta [-] , J. Hořejš [-] (60. D. Makas [-] ) , A. Jírovec [-] , M. Václavík [-] , J. Němec [-] , Š. Kryštof [-] , F. Roučka [-]

1. FC Netolice
P. Šanda [-] - J. Šustr [-] , J. Miesbauer [-] , M. Raušer [-] (79. D. Jíra [-] ) , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , . Návara [-] , V. Fišer [-] (87. J. Baloušek [-] ) , M. Baloušek [-] , R. Mužík [-] (79. D. Ryneš [-] )

ŽK: 25. V. Valta , 61. Š. Kryštof , 69. F. Roučka , 71. A. Jírovec . ČK: 81. F. Roučka .
Hráči zápasu: R. Mužík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - MAREK Vladimír, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Maršala
Tip experta: výhra domácích

Domácí se budou chtít předvést před domácím publikem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde to vidím na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů