2:2
(1:1)
15. V. Novák
51. V. Novák (p.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(1:1)

 
15. V. Novák
51. V. Novák (p.)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Šlágr kola vítěze nepřinesl.


Branky


40. T. Čouza , 90. J. Fencl - 15. V. Novák , 51. V. Novák (p.)
18

V Ledenicích bylo hřiště podmáčené a tak se hrálo v Třeboni. Domácí tím přišli o výhodu hrát na vlastním hřišti, avšak poprali se s tím slušně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nic nerozhodl

Vzhledem k podmáčenému hřišti v Ledenicích bylo utkání odehráno na hřišti s UMT v Třeboni. Před výbornou diváckou kulisou vstoupili do utkání lépe hosté, když v 5. minutě musel vytáhnout skvělý zákrok domácí gólman Cempírek. Domácí se nemohli vyrovnat s aktivním pohybem hostů, a také s umělou trávou. Skóre se měnilo v 15. minutě, když chybnou domácí rozehrávku využil hostující Václav Novák střelou z hranice velkého vápna. Domácí se pomalu osmělovali, ale hosté s podporou větru byli aktivnější. Ve 25. minutě střílel domácí Hinterhölz z první, ale minul. Ve 40. minutě se radovali i domácí, když důrazný Tobiáš Čouza dokázal vyrovnat na 1:1. 

Nakonec se body dělily

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Hosté při napadání donutili domácí obranu k chybě, za záchranou brzdu v pokutovém území zatáhl Václav Babka a pískala se penalta, kterou na dvakrát proměnil opět Václav Novák, když jeho první střelu domácí Cempírek vyrazil, bohužel na dorážku už nedosáhl. Domácí se snažili o vyrovnání, a tak se hrál svižný fotbal s řadou šancí, které spolehlivě řešili oba gólmani. V 82. minutě dostala snaha domácích o vyrovnání další ránu, když po druhé žluté musel předčasně pod sprchy domácí stoper Bednář. Domácí v deseti, podporování ledenickými fanoušky, vrhli všechny síly do útoku a v 90. minutě se jim Janem Fenclem podařilo vyrovnat na konečných 2:2. 

Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - T. Maxa [-] , T. Čouza [-] (62. R. Chrástka [-] ) , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , V. Hinterhölz [-] , M. Bicera [-] , J. Čermák [-] , M. Bednář [-] , P. Lavička [-] (62. J. Dostál [-] )

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - D. Trapl [-] , V. Novák [-] , D. Čížek [-] (62. J. Zeman [-] ) , M. Chromý [-] , P. Dvořák [-] , P. Čižmar [-] , Š. Havlíček [-] (66. T. Opelka [-] ) , D. Pech [-] , F. Adler [-] , P. Rienessl [-]

ŽK: 34. T. Čouza , 53. M. Bednář , 85. M. Dudáček - 43. M. Chromý , 53. D. Čížek . ČK: 82. M. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - STUDENÝ Josef, KLICMAN Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:50

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 21:25

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů