1:2
(0:1)
2. P. Le
59. P. Le
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:1)

 
2. P. Le
59. P. Le

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 12:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V sousedském derby si připsali body hosté


Branky


64. F. Benhák - 2. P. Le , 59. P. Le
16

V sousedském derby mezi Boršovem a Černým Dubem, které od sebe dělí pouhé čtyři kilometry, si hosté připsali cenné vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opravdu brzké otevření skóre zápasu

Do sobotního zápasu hosté vstoupili opravdu raketově. Hned ve 2. minutě otevřel skóre Petr Le po dlouhém výkopu brankáře Martina Bartizala. Hosté zanedlouho vedli 1:0 a sebevědomí dnešního zápasu si tak přitáhli na svou stranu. Zbytek prvního poločasu proběhl bez branky.

 

Svou si prosadili i domácí

Druhá branka přišla v 59. minutě, kdy se opět prosadil Petr Le, po přihrávce Milana Ďurici a zvýšil na 2:0. Tentokrát ale přišla od domácích odezva, která na sebe nenechala dlouho čekat. Už o pět minut později, v 64. minutě, se k míči dostal František Benhák, který po přesné přihrávce od Ladislava Benedikta zakončil do prázdné brány. Domácí tak snížili na 1:2.

Během zápasu měl hráč hostů, Milan Horák čtyři vyložené šance, ale ani jednu z nich neproměnil. Domácí Boršov měl také několik velkých příležitostí, kdy nejblíže vyrovnání byli při trefení tyče a břevna, avšak štěstí dnes na jejich straně nestálo.

 

Černý Dub tak vedení uhájil a z derby si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Petr Kaše, hráč: "Důležité a vydřené tři body z derby, o které jsme se díky naší střelecké impotenci strachovali až do posledních vteřin. My jsme především v první půli neproměnili několik 100% tutovek, naproti tomu ve druhém dějství nám několikrát pomohla branková konstrukce. Z mého pohledu zasloužené vítězství a pochvala pro celý tým za bojovnost a nasazení."

Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Komrska [-] - F. Benhák [-] , J. Gruber [-] (61. L. Komrska [-] ) , V. Čuřík [-] , R. Řežáb [-] (78. J. Staněk [-] ) , A. Trejbal [-] (88. J. Neubauer [-] ) , L. Benedikt [-] , J. Lísal [-] , T. Kupka [-] , J. Fořter [-] , T. Dvořák [-] (72. D. Budějcký [-] )

TJ Slovan Černý Dub
M. Bartizal [-] - D. Přibyl [-] , P. Le [-] (88. . Giňa [-] ) , P. Hošna [-] (70. V. Welser ml. [-] ) , T. Pomije [-] , J. Anderle ml. [-] (30. F. Kapoun [-] ) , M. Ďurica [-] , M. Horák [-] , M. Matušek [-] , T. Tůma [-] , P. Kaše [-]

ŽK: 33. L. Benedikt , 79. A. Trejbal - 54. D. Přibyl , 68. F. Kapoun , 85. M. Ďurica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - ERNST Martin, TŮMA Kryštof.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:50

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů