2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Kaplické béčko uspělo proti tomu roudenskému


Branky


18

V tabulce poslední kaplická rezerva čekající na první výhru hostila ve Slavči rezervu roudenského Malše, která před zápasem okupovala třetí příčku a hořkost porážky doposud neokusila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Bezbrankový stav vydržel pouhých devět minut. Hosté chybovali v rozehrávce, Štrbačku fauloval König, a byl rád, že obdržel žlutou kartu. K trestnému kopu se postavil Hami, míč procedil roudenskou zdí, a dobíhající Filip Bárta dostal míč za záda bezmocného brankáře Lüftnera – 1:0. Krtáce na to se o slovo přihlásili i hosté, ale po centru Voláka hlavičkoval König hodně nepřesně. V šestnácté minutě měli domácí možnost své vedení navýšit. Štrbačka ideálně vysunul Bártu, který pronikl do vápna, ale dobře vyběhnutého Lüftnera překonat nedokázal. O chvíli později se ke střele zpoza vápna dostal Dreiling, táhlá rána prolétla těsně vedle roudenské brány. Spartakovci byli daleko nebezpečnější než favorit střetnutí. Po dvaceti minutách měli na svých kopačkách další tutovku. Trestný kop zahrával z pravé strany Hami, po jeho centru zahrál hostující obránce rukou, k míči se však dostal Štrbačka, v jasné pozici však nedokázal Lüftnera překonat. Poté se delší časový úsek hrálo spíše ve středu hřiště. Až v závěru prvního poločasu další standardka pro domácí. Z pravé strany centroval Hami, na zadní tyči hlavičkoval Presniakov, ale Lüftner byl pozorný. O chvíli později pak Štrbačka na levé straně ideálně uvolnil Presniakova, střílená přihrávka prošla až na zadní tyč, kde byl Ondřej Říha, ten však z úhlu poslal balón je do boční sítě. Po prvním poločase Kapličtí zcela zaslouženě vedli, mrzet je však mohlo, že jen jednobrankovým rozdílem. Jejich vedení mělo být vyšší.

 

 

Druhý poločas

Spartakovci nevstoupili dobře do druhého poločasu. Hned v úvodu se po chybě dostal do nebezpečného zakončení Stieranka, branku Spartaku však minul. Roudenští, jak již je jejich dobrým zvykem nastoupili v hodně mladé sestavě, a benjamínek Tomáš Koloničný se v sedmačtyřicáté minutě postaral o vyrovnání, když z hranice šestnáctky zakroutil míč do levého horního rohu – 1:1. O chvíli později zahrával trestný kop z poloviny hřiště Kolek, z vápna akrobaticky zakončoval Štrbačka, míč skončil nad břevnem roudenské svatyně. Poté brankáře Schneidera nepřekonal tvrdou ranou z pravé strany střídající Papaj. Poté do průběhu utkání vstoupil po nejmladším i nestarší hráč roudenské základní jedenáctky čtyřiadvacetiletý Václav König, který po druhé žluté vyfasoval kartu červenou a hosté šli do deseti. Přesilovku mohli Kapličtí nedlouho poté zužitkovat, sám před gólmanem se ocitl Štrbačka, ale Lüftner hokejovým semaforem skvěle zasáhl a dorážející Presniakov zblízka trestuhodně přestřelil. Hostující gólman si čtvrthodinu před koncem podařil i se střelou Bárty. O tři minuty později se Kapličtí gólu dočkali. Meita na pravé straně posunul míč do běhu Ondřeji Říhovi, ten se protáhl do vápna až před gólmana a střelou na bližší tyč poslal Spartak do vedení – 2:1. Klidný závěr mohl pět minut před koncem po průniku Říhy domácím zajistit Štrbačka, ale zblízka v gólové příležitosti Lüftnera nepřekonal. Těsný náskok ve zbývajících minutách Kapličtí uhájili a připsali si tak do tabulky první tříbodový zisk. Roudenští naopak poprvé v sezóně odcházeli ze hřiště s prázdnou. Vzhledem k počtu brankových příležitostí je vítězství Spartakovců zasloužené a při lepší koncovce mohlo být i vyšší. 

 

Autor: Libor Granec

Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] , V. Kuchař [-] , M. Hami [-] (46. Z. Kolek [-] ) , J. Kaňka [-] , I. Presniakov [-] , P. Dreiling [-] (73. A. Meita [-] ) , O. Říha [-] , J. Fejtek [-] (65. M. Lhotský [-] ) , F. Šedivý [-] , J. Štrbačka [-]

TJ Malše Roudné B
A. Lüftner [-] - P. Volák [-] (46. M. Papaj [-] ) , V. König ml. [-] , Š. Kalina [-] , D. Cepák [-] (34. A. Stehlík [-] ) , L. Skála [-] , T. Koloničný [-] (68. D. Horejš [-] ) , J. Tomášek [-] (46. Š. Masák [-] ) , D. Budín [-] , F. Pazourek [-] , F. Stieranka [-]

ŽK: 14. J. Kaňka - 8. V. König ml. , 24. D. Budín , 86. A. Lüftner . ČK: 69. V. König ml. .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZABILKA Luboš, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích