1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Ledenice uspěly na kaplické půdě


Branky


21

Kaplická rezerva čekající na první tříbodový zisk v dalším kole hostila ledenický Slavoj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první velké šance zápasu se dostali domácí, a to už v deváté minutě utkání. Na kolmou přihrávku si naběhl z pravé strany Presniakov, pronikl do šestnáctky, uvolnil se, ale brankáře Cempírka prostřelit nedokázal. Hosté zahrozili ve třinácté minutě střeleckým pokusem Lavičky, ale střela po zemi se mezi tři tyče nevešla. Ve dvacáté minutě hosté zahrávali trestný kop. Z levé strany centroval Maxa, úspěšně hlavičkoval Fencl, bohužel pro hosty z ofsajdového postavení, a tak se skóre neměnilo. Pak se zase o slovo přihlásili Kapličtí. V sedmadvacáté minutě se ve vápně uvolnil Říha, ale Cempírek dokázal jeho ránu vyboxovat. Jinak první poločas příliš šancí nenabídl. S blížícím se koncem to již vypadalo, že se do kabin půjde na poločasovou přestávku za bezbrankového skóre, tak ve dvaačtyřicáté minutě udeřili gólově hosté. Podnikli výpad do otevřenější domácí obrany, na levé straně dostal dostatek prostoru a času zkušený Tomáš Maxa, pronikl do vápna a střelou na bližší tyč překonal brankáře Schneidera – 0:1. Prakticky po rozehrávce se do své šance dostali i Kapličtí. Z levé strany poslal přízemní centr do vápna Fejtek, Presniakov zakončoval z první, ale ledenickou svatyni minul.

 

Druhé dějství začalo obdobně jako to první, tedy gólovou příležitostí Spartakovců. V 56 minutě střetnutí poslal z pravé strany přesný centr Říha, na zadní tyči zakončoval Pastier, Cempírek výborným zákrokem míč vytěsnil nad břevno a výraznou měrou svůj tým podržel. Po následném rohovém kopu střílel ze šestnáctky Pastier, s ranou po zemi si ledenický gólman poradil. Za neproměněné šance Spartakovci záhy pykali. V 62 minutě už prohrávali o dvě branky. Po vráceném balónu do šestnáctky se z otočky prosadil Matěj Bednář – 0:2. V polovině druhého dějství se po Kuchařově přistrčení ke střele dostal Smolen, přízemní ránu si Cempírek pohlídal. Z protiútoku Maxa připravil šanci Čermákovi, ten z otočky branku Spartaku minul. Deset minut před koncem se od Smolena přes Hranchaka dostal míč k Pastierovi, křížná střela po zemi jen těsně minula levou tyč. Krátce na to posílal centr do vápna Hami, Smolen prodloužil míč na Fejtka, ten byl v zakončení nepřesný. A soupeř znovu trestal, když ideální Dudáčkovu přihrávku přetavil v třetí gól Radek Chrástka – 0:3. Gólu se nakonec dočkali i Spartakovci. Říha rozehrál roh nakrátko s Pastierem, ten si navedl míč na střelu, ránu po zemi umě tečoval Jan Smolen mimo Cempírkův dosah – 1:3. V samotném závěru ještě akce střídajících kaplických hráčů. Z pravé strany centroval Slanina, Hranchak hlavičkoval mimo ledenickou bránu. Tři body tedy putovaly do Ledenic. Hlavní rozdíl mezi oběma týmy byl v kvalitě zakončení. Kapličtí své možnosti neproměnili, soupeř své šance využít dokázal.    

 

Autor: Libor Granec 

Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - J. Kaňka [-] (46. P. Dreiling [-] ) , V. Kuchař [-] , E. Pastier [-] , N. Popov [-] (35. J. Fejtek [-] ) , F. Říha ml. [-] , I. Presniakov [-] (57. O. Hranchak [-] ) , J. Smolen [-] , F. Šedivý [-] (74. A. Meita [-] ) , D. Behman [-] (57. M. Slanina [-] ) , M. Hami [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - T. Maxa [-] , T. Čouza [-] (24. F. Havrda [-] ) , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] (82. V. Hinterhölz [-] ) , M. Bednář [-] , P. Lavička [-] , D. Machač [-] , R. Chrástka [-]

ŽK: 20. F. Říha ml. , 30. F. Šedivý - 46. J. Fencl .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: Ovčáček Josef - OVČÁČEK Josef, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích