Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(2:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Borek se po sestupu ne a ne chytit


Branky


20
Po dvou venkovních zápasech se Borečtí opět představili doma, když přivítali mužstvo Loučovic. Do utkání vstupovali bez kapitána M. Leštiny a hned s trojicí dorostenců v základní sestavě. Na lavici pak byli další dva kluci z dorostu.
 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

PĚT GÓLŮ DO PŮLE

Zápas začal oboustranným oťukáváním. Ve 12.min hosté po sérii rohů využili našeho zaváhání ve vápně a Václav Dudla pohodlně otevřel skóre 0:1. Prakticky z rozehrání se po vysunutí od D. Šťastného dostal do zakončení Ondra Vaník a srovnal na 1:1. Divoký poločas pokračoval dál a už v 15.min vrátil hostům vedení Borys Chepurnyi 1:2. V 16.min využil zaváhání hostujícího gólmana David Hájek a z úhlu srovnal na 2:2. Důležitý moment přišel ve 23.min kdy D. Hájek prošel po lajně až do vápna a ranou pod břevno dostal domácí poprvé do vedení. Zcela nepochopitelně však pomezní začal signalizovat předchozí míč v autu, přesto že i nestraní fanoušci tvrdili , že tomu tak nebylo. Gól tedy neplatil. Ve 45.min se ke střele za vápnem odhodlal Tomáš Dostál a k údivu všech jeho slabá střela skončila v bráně 2:3.  

BOREK ŠANCE ZAHAZOVAL A HOSTÉ TRESTALI

V druhém poločase se domácí tlačili za vyrovnáním a tvořili si i šance. Volej M. Farky se do brány nevešel a Ch. Legdan zase nedokázal přetavit v gól svou hlavičku. V 79.min zahrával z půlky hřiště standartku Dan Šťastný a jeho vysoký míč k překvapení všech dolétl až do brány 3:3. V 82.min však hosté udeřili znovu a Jiří Žák poslal hosty počtvrté do vedení na což už domácí nedokázali reagovat 3:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš (hráč): Co na to říct. Je vážně frustrující jak lacino dokážeme dostávat góly. Další velký problém je, že se na zápasy nedokážeme ani sejít. Přesto že je nás v kádru asi 18 jsme rádi, když na zápas dáme dohromady 11 lidí. Každý by se měl zamyslet, proč ten fotbal dělá a kolik tomu dává.


Sestavy


FK Borek
F. Moudrý [-] - A. Arnošt [-] (53. M. Šuchaň [-] ) - R. Kostík [-] , J. Houška [-] , D. Hájek [-] , D. Šťastný [-] , O. Vaník [-] , C. Legdan [-] , R. Horejš [-] , J. Endlicher [-] , J. Čermín [-] (44. M. Farka [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - T. Ardó [-] (77. J. Žák [-] ) , O. Šeda [-] , B. Dočekal [-] , B. Chepurnyi [-] (86. R. Weinhard [-] ) , L. Schmid [-] (60. J. Peltán [-] ) , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , T. Dostál [-] , D. Chupík [-] , J. Rohlík [-]

ŽK: 85. M. Šuchaň - 75. B. Chepurnyi , 87. J. Žák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - SAIDL Radek, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích