1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2024 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný výkon v Milevsku přinesl Dražicím bod


Branky


28

Povedený závěr Milevska v letní přípravě sliboval na neděli zajímavé utkání, ke kterému na půdu vzduchotechniků dorazil soupeř z Dražic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak bez výsledku

Od úvodních minut utkání bylo na hřišti jasné, kdo je tady pánem. Milevsko v prvních minutách dominovalo, proti vedoucí brance však stála střelecká smůla, která se lepila svěřencům Tomáše Smrčiny na kopačky. Na první branku si tak diváci počkali až do 36. minuty, ve které střelecké trápení prolomil Václav Šťástka, jenž je jednou z letních posil vzduchotechniků. 

Jenže Dražice na začátku druhého poločasu udeřily! V 51. minutě překonal brankáře Laláka Daniel Januš, který v Milevsku strávil několik let a do Dražic zamířil v letním přestupovém období z Božetic. Milevsko se hnalo do útoku a vedení mohl na stranu domácích vrátit Adam Kotrba, jehož povedená hlavička ovšem skončila pouze na břevně Počinkovy branky. 

Dražice tak nakonec, po vyloučení Januše v 88. minutě, i v deseti odolaly domácímu náporu a z Milevska si svěřenci Vladimíra Karmazína vezou velmi cenný bod. Naopak vzduchotechnici nedokázali navázat na povedený závěr letní přípravy a k jejich smůle je nepřesná koncovka stála tříbodové vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - hlavní trenér: Čekali jsme možná od prvního kola trochu jiný průběh. Nedokázali jsme do něj přenést hru z přípravy. Zbytečně moc jsme byli svazovaní nervozitou, ale myslím, že máme natolik zkušené mužstvo, abychom se s tím dokázali poprat. Vytvořili jsme si poměrně dost šancí, ale i to bylo z naší strany málo. Pokud se budeme takovým výkonem prezentovat v dalších zápasech, budeme to mít podle mě těžké.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Kluci dnes předvedli velmi bojovný a svědomitý výkon, kterému přálo i trošku toho štěstíčka, které nám chybělo v minulé sezoně. Pochvalu zaslouží určitě celý tým, musím ale vyzdvihnout brankáře Počinka a našeho střelce Daniela Januše. Do obrany naopak velmi pomohl Ondřej Hornát. Teď nás čeká domácí utkání s Rudolfovem a já pevně věřím, že kluci na povedený výkon navážou.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
L. Lalák [-] - A. Kotrba [-] , V. Šťástka [-] (62. F. Hadáček [-] ) , J. Hušek [-] (73. D. Petřík [-] ) , J. Hadáček [-] , V. Přibyl [-] , R. Bártík [-] (83. T. Pich [-] ) , J. Kortan [-] , O. Souček [-] , M. Volf [-] , T. Bílý [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - F. Matoušek [-] (91. F. Cícha [-] ) , J. Matoušek [-] , D. Šmíd [-] (80. J. Stuchlík [-] ) , M. Mareš [-] , L. Stuchlík [-] (71. T. Běhoun [-] ) , D. Januš [-] , O. Hornát [-] , M. Veselý [-] , A. Sváček [-] (46. A. Kofroň [-] ) , A. Smrž [-] (76. T. Bareš [-] )

ŽK: 20. O. Souček , 27. V. Šťástka , 58. V. Přibyl , 59. J. Kortan , 94. J. Hadáček - 20. L. Stuchlík , 28. D. Šmíd , 36. D. Januš , 60. J. Matoušek , 91. J. Počinek . ČK: 88. D. Januš .
Hráči zápasu: J. Počinek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: NOVÁK Lukáš - KOLLÁRIK Vojtěch, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vtězství Milevska o více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích