1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 16:00

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Újezd nad Lesy udolal Štěrboholy rychlou brankou a bere tři body


Branky


7

V nedělním utkání 10. kola 1. A třídy skupiny A se utkali hráči FK Újezd nad Lesy s Viktorií Štěrboholy. Zápas, který se hrál za slunečného podzimního odpoledne před 66 diváky, nabídl napínavou bitvu, přestože gól padl hned v první minutě. Újezd nakonec zvítězil 1:0 a připsal si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka rozhodla

Zápas začal šokujícím způsobem. Hned v 1. minutě se domácí tým dostal do vedení, když Martin Mruvčinský napřáhl z dálky a parádní střelou překonal brankáře Štěrbohol. Tento rychlý gól udělal z utkání záležitost, kde hosté museli od prvních okamžiků dotahovat.

 

Újezd si tak vytvořil ideální výchozí pozici, ale zápas rozhodně nepřipomínal procházku růžovou zahradou. Trenér domácích Josef Šimek po zápase přiznal, že jeho tým se potýkal s kombinační hrou po celou dobu utkání. „Těžký zápas s nepříjemným soupeřem, ve kterém se nám nedařilo kombinačně ani proti jedenácti, ani proti deseti,“ řekl trenér s odkazem na situaci, kdy Štěrboholy hrály část zápasu v oslabení.

 

Přestože padl gól hned na začátku, hra se pak proměnila spíše v urputný boj. Obě mužstva měla šance, ale žádná z nich už neskončila za zády brankářů. Domácí i hosté se předháněli v pokusech o vyrovnání, respektive navýšení náskoku, ale obrany obou týmů pracovaly spolehlivě. Především obrana Újezdu nad Lesy si zaslouží uznání za to, že udržela čisté konto a pomohla tak týmu k těsné výhře.

 

Štěrboholy, které se po skvělé výhře 6:0 nad Tempem B v minulém kole dostaly na vlnu optimismu, měly několikrát příležitost k vyrovnání, ale jejich zakončení bylo buď nepřesné, nebo je zmařil brankář domácích.

 

Po závěrečném hvizdu si domácí tým mohl oddechnout. Újezd nad Lesy si díky této výhře udržel svou pozici ve středu tabulky a připsal si tři důležité body. Trenér Šimek ale nebyl s herním projevem zcela spokojen: „Dali jsme krásný gól střelou z dálky v 1. minutě. Pak to byl spíše boj. My i soupeř jsme měli šance, ale ani jedna z těchto šancí gólem již neskončila.“



Ohlasy k zápasu


FK Újezd nad Lesy
Josef Šimek - trenér: Těžký zápas s nepříjemným soupeřem, ve kterém se nám nedařilo kombinačně ani proti jedenácti ani proti deseti. Dali jsme krásný gól střelou z dálky v 1. minutě. Pak to byl spíše boj. My i soupeř jsme měli šance, ale ani jedna z těchto šancí gólem již neskončila.


Sestavy


FK Újezd nad Lesy
D. Pecho [-] - D. Schnedörfler [-] (71. J. Sádlo [-] ) , J. Záruba [-] , J. Novák [-] (91. V. Polan [-] ) , P. Musil [-] , L. Bouška [-] , J. Borovička [-] , J. Šimek [-] , M. Mruvčinský [-] , T. Skotnica [-] (79. P. Koutný [-] ) , L. Šedivý [-] (46. J. Vojta [-] )

SK Viktoria Štěrboholy
V. Bubnov [-] - O. Knyazev [-] , D. Akbergen [-] (57. V. Karaslai [-] ) - M. Savliak [-] (64. D. Kurbanov [-] ) , I. Tapasov [-] - R. Boryn [-] - V. Chechelnytskyi [-] , M. Nemesh [-] , R. Shpenyk [-] , L. Marek [-] , O. Tseber [-]

ŽK: 21. M. Mruvčinský , 45. J. Novák , 86. J. Vojta - 14. D. Akbergen , 32. R. Boryn . ČK: 21. O. Tseber .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KUTIŠ Jaroslav - MASLOV Pavel, MATĚJKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 22:16
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Štěrboholy budou chtít navázat na překvapivé vítězství nad Tempem a venku vyhrají 3:0.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Štěrboholy budou chtít navázat na překvapivé vítězství nad Tempem a venku vyhrají 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích