1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

20.09.2024 19:00

7.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Královice vyloupily Štěrboholy, po půli bylo rozhodnuto


Branky


4

V pátečním večerním utkání 7. kola 1. A třídy skupiny A se na stadionu Viktorie Štěrboholy střetly domácí s týmem Sokola Královice. Královice přijely napravit dojem po vysoké porážce od Vinoře a už od úvodního hvizdu bylo zřejmé, že mají jasný cíl – odvézt si všechny tři body. Zápas sledovalo 50 diváků, kteří viděli vítězství hostů 3:1, přičemž Královice měly prakticky od prvního poločasu utkání pod kontrolou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královice udeřily rychle a efektivně

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a hned v 8. minutě otevřel skóre Daniel Murdych, když zakončil pěknou kombinaci svého týmu. Královice byly na míči lepší a dařilo se jim diktovat tempo hry. Viktoria se sice snažila najít svou hru, ale jejich snaha často končila ještě před pokutovým územím soupeře.

V 36. minutě přidal druhou branku Andreas Seidl, který se prosadil po další povedené akci Královic. Hosté pokračovali v dominanci a ještě před přestávkou znovu udeřili, když se podruhé v zápase prosadil Murdych. Do kabin se šlo za stavu 3:0 a Královice mohly být s prvním poločasem více než spokojené.

Po změně stran se tempo hry zpomalilo a utkání se neslo ve znamení častých přerušení. Domácí Viktoria se sice snažila o změnu, ale Královice kontrolovaly průběh a neumožnily soupeři dostat se do vyložených šancí. Hra byla často přerušována a oba týmy se střídaly v držení míče, aniž by si vytvořily výraznější příležitosti.

V nastaveném čase se nakonec domácí dočkali alespoň čestného úspěchu, když Myroslav Nemesh snížil na konečných 1:3. Z pohledu Viktorie to však bylo příliš pozdě na to, aby mohl být výsledek jakkoli zvrácen.

Trenér Královic Radek Dosoudil po zápase neskrýval spokojenost s výkonem svého týmu: „Přijeli jsme s tím, že po těch 14 dnech, co jsme nehráli, chceme odčinit náš nepovedený zápas s Vinoří. Do zápasu jsme vstoupili dobře a o poločase už bylo prakticky rozhodnuto. Dali jsme krásné góly po krásných kombinacích a druhý poločas už byl hodně rozkouskovaný. Myslím si, že vítězství bylo zasloužené a pro nás povinné tři body."

Královice se tak posunuly na dohled čela tabulky a nyní se budou připravovat na další důležitý duel s Ďáblicemi. Pro Viktorií Štěrboholy zůstává situace ve středu tabulky nelehkou, ale domácí tým může stavět na snaze z druhého poločasu, kdy alespoň kosmeticky upravil skóre.

Královice si z venkovního utkání odvážejí zasloužené tři body a Viktorie Štěrboholy bude muset zapracovat na zlepšení své defenzivy, aby se v dalších kolech vrátila na vítěznou vlnu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Královice
Radek Dosoudil - trenér: My jsme přijeli s tím, že po těch 14 dnech co jsme nehráli, tak jsme chtěli odčinit náš nepovedený zápas s Vinoří. Do zápasu jsme vstoupili dobře a myslím si, že o poločase už bylo hotovo. Vedli jsme 3:0 a dali jsme krásné góly po krásných kombinacích. O poločase jsme si řekli, že musíme zachytit začátek druhého poločasu a víceméně druhý poločas už byl hodně rozkouskovaný, moc se fotbal nehrál a hosté snížili až v nastavení na 1:3. Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství a pro nás povinné 3 body. Nyní se už soustředíme na další zápas s Ďáblicemi, který pro nás také bude důležitý a chceme nastartovat nějakou sérii. Takže spokojenost se třemi body.

Sestavy


SK Viktoria Štěrboholy
V. Bubnov [-] - O. Knyazev [-] (60. V. Nemesh [-] ) , R. Shpenyk [-] , V. Lazurko [-] (60. D. Kurbanov [-] ) - M. Savliak [-] (72. V. Karaslai [-] ) , M. Dmytriiev [-] - M. Hrypas [-] (60. R. Boryn [-] ) , V. Chechelnytskyi [-] (46. A. Muratuly [-] ) , M. Nemesh [-] - L. Marek [-] , O. Tseber [-]

TJ Sokol Královice
T. Hubínek [-] - J. Nevařil [-] , Š. Šemro [-] , D. Murdych [-] (83. ) , K. Kučera [-] (87. R. Misbakhetdinov [-] ) , V. Semančík [-] (87. J. Vaňha [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Janoušek [-] , R. Dosoudil [-] , P. Vacík [-] , A. Seidl [-] (62. K. Knop [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLECITÝ Pavel - PLZÁK Jakub, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Vojtěch Kolman 6
5 Daniel Murdych 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku