Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 16:00

6.kolo, Divize D, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Třebíč bere první 3 body sezóny, Polnou porazila 5:1!


Branky


11

Souboj nejhoršího defenzivního a nejhoršího ofenzivního týmu skončil překvapivou výhrou Třebíče, která do tohoto zápasu nevystřelila ani gól. Naopak obrana Polné se z předešlých utkání nepoučila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

S rozehrávkou začínají hráči Třebíče, zdá se, že hráči Polné poučili z předešlých zápasů, protože vypadají mnohem lépe než v nich. Už od začátku se pouštějí do akcí a je poznat, že dnes rozhodně nepřišli prohrát. 

To se potvrdí už v 8. minutě, když se z centru prosadí hlavou útočník Zdeněk Smutný a posílá tak domácí do vedení 1:0. Radost jim však nevydrží ani 30 minut, protože už v 35. minutě se podaří Třebíči vstřelit branku po rychlém protiútoku, ze kterého střelecky těží křídelní hráč Vojtěch Dlouhý. I když byla jeho střela ještě tečována jedním z obránců Polné, na gólu to ovšem nic nemění.

Druhý Poločas

Druhý poločas nastolí úplně jiné tempo, domácí herně vypadají jako v předešlých zápasech, což se také projeví na skóre.

Poté se hráči hostí rozdrtí. V 81. minutě si připíše svůj první gól zápasu Jan Zahrádka a v 87. minutě se prosadí znovu. Ani ne o minutu později se prosadí Tomáš Bulička a ukončuje tím zápas na finálním skóre 5:1 pro FŠ Třebíč.

Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - V. Voráček [-] (65. T. Diviš [-] ) , Z. Smutný [-] (79. D. Skála [-] ) , J. Jiroušek [-] , F. Sobotka [-] , D. Voráč [-] (79. J. Fuxa [-] ) , O. Skryja [-] , F. Vošmera [-] , T. Záruba [-] , V. Haala [-] (79. J. Mach [-] ) , T. Čaloud [-] (65. F. Zid [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Šenkýř [-] - T. Hobza [-] (60. Š. Dvořák [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Zahrádka [-] (87. T. Zacha [-] ) , T. Zimmermann [-] (60. T. Bulička [-] ) , V. Dlouhý [-] , P. Matušina [-] (83. R. Zapletal [-] ) , M. Miška [-] , Š. Němeček [-] , L. Hráček [-] , K. Zerhau [-]

ŽK: 73. P. Duba - 47. T. Zimmermann , 74. V. Dlouhý .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - MACHOREK Jakub, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů