2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 10:15

4.kolo, Divize D, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí porazilo v napínavém zápase Ždírec nad Doubravou!


Branky


12

Velké Meziříčí sehrálo napínavý zápas se Ždírcem nad Doubravou. O výhře rozhodli domácí gólem v posledních minutách duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

V prvním poločase začíná celkem ve vysokém tempu, oba týmy napadají rozehrávku soupeře. Střel moc není, ale když se nějaká povede, tak většinou ohroží branku soupeře.

První půle duelu i přes to končí bez gólu, zdá se, že hráči si vše schovávají na druhý poločas.

Druhý Poločas

Zápas pokračuje ve stejném tempu jako v prvním poločase. Hráči se snaží dostat ke gólu, to se nedaří ani jedné straně. Brankáři i obrany obou týmů předvádějí skvělou práci.

Skóre se mění až v 65. minutě, kdy se míč z křídla dostane do vápna, kde nastane menší zmatek, který ovšem hráči hostí vyřeší a Martin Koutný dává první gól v zápase. Hosté tedy vedou 1:0. Domácí hráče to ovšem nezastaví, pořád jsou hladoví po gólech. Jeden se jim podaří vstřelit v 81. minutě z rohu, k centru skvěle vyskočil Šimon Žalud a vyrovnává tím skóre. Zdá se, že tato branka je nakopne, protože jen o 7 minut později mají další roh, tentokrát z opačné strany. K hlavičce se snese Matěj Sysel, který je v zakončení neomylný, a otáčí tak skóre v prospěch domácích.

Hráči Velkého Meziříčí si už zápas pohlídají, než rozhodčí zapíská konec, a potom už mohou slavit těžce vydřené 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Martin Kasálek, trenér: Jsme spokojeni s tím, že jsme získali tři body a zvládli jsme po sobě dvě domácí utkání. Myslím si, že soupeř měl náročný program, hrál pohárové utkání v týdnu, a ke konci bylo poznat, že jim docházejí síly. Tam jsme ten zápas přetlačili na naši stranu. Jinak to bylo vyrovnané utkání, kde se dobře bránilo a moc šancí tam nebylo. Samozřejmě jsme také měli, ale místo toho, abychom jako první dali gól, jsme inkasovali. Věděli jsme, že musíme po soupeřově gólu prostřídat a spíše oživit tu hru vpředu. Už tam byly známky únavy na soupeři, takže jsme sáhli ke střídání a přeskládali jsme to, abychom vytvořili větší tlak. Za výhru bych vyzdvihl celý tým, i střídající hráči tam přinesli to, co jsme potřebovali. Chtěli jsme výsledek zvrátit, a to se povedlo, takže bych vyzdvihl celé mužstvo.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - M. Sysel [-] , A. Havlík [-] (69. F. Blažek [-] ) , V. Hron [-] , D. Chlup [-] , J. Jonáš [-] , Š. Žalud [-] , A. Svoboda [-] , R. Šuta [-] (92. P. Chalupa [-] ) , M. Stropsa [-] (73. M. Ochrana [-] ) , T. Lát [-] (69. L. Císař [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - P. Novotný [-] , J. Rosůlek [-] , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] , V. Gregovský [-] , M. Ráliš [-] , P. Nekovář [-] (78. D. Procházka [-] ) , M. Najman [-] (46. M. Koutný [-] ) , O. Štědrý [-] (73. M. Bílek [-] ) , J. Málek [-]

ŽK: 63. T. Lát , 85. F. Blažek .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - KOLÁŘ Jaroslav, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích