3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 10:15

3.kolo, Divize D, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí zvládlo domácí zápas s Polnou výsledkem 3:1!


Branky


23. R. Šuta , 29. R. Šuta , 58. J. Jonáš - 63. D. Voráč
11

Slavoj Polná na venkovním hřišti podlehl Velkému Meziříčí, na své první body sezony si tak bude muset vysočinský klub počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

Zápas vykopává přesně v 10:15 domácí Meziříčí, do ničeho hned nespěchají, balón hrají spíše na své půlce a čekají, než soupeř udělá chybu.

První gól zápasu přijde ve 24. minutě, když se po nádherném centru z poza vápna trefí svou hlavou nikým nehlídaný útočník Radim Šuta. Domácí tedy vedou 1:0. Druhý gól přijde jen o 6 minut později, když se balón dostane po skvělé křídelní akci ke střelci prvního gólu. Ten z malého vápna zvyšuje rozdíl skóre na 2:0 pro Velké Meziříčí.

Do poločasu už se týmy k ničemu zásadnímu nepustí a oba celky si jdou odpočinout do šaten.

Druhý Poločas

Ve druhém poločase se hosté probudili a začali s velkými útoky, bohužel se jim nedaří vstřelit branku.

Ve 58. minutě se domácí dostali do rychlého útoku, po kterém s štěstím dal gól Josef Jonáš. Míč se odrazil od tyče do brány a domácí mohli slavit 3. branku utkání. Hosté ale neklesají na mysli a pořád chtějí trefit zařízení. Jejich tvrdá práce se jim oplatí ve 63. minutě, když se z ničeho nic trefí Daniel Voráč, který čekal na hranici malého vápna, a snižuje tak na 3:1.

Více toho už ale oba týmy nestihnou, takže se rozcházejí po výhře domácích 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: Myslím si, že od nás herně povedené utkání, bohužel jsme vyhořeli na neproměňování šancí. Velké Meziříčí hrálo aktivně směrem dopředu, zkrátka se hrálo na góly. My jsme těch šancí měli na dva zápasy, ale nedokázali jsme bohužel dát více gólů. K prohře také vedlo to, že jsme zaspali začátek, trvalo nám dlouho, než jsme se popasovali s jiným rozestavením, které jsme zvolili. Domácím se povedly dvě pěkné šance, po kterých jsme inkasovali. Nicméně jsme my měli opravdu spoustu šancí na vyrovnání, ale místo toho, abychom dali na 2:1, tak jsme dostali na 3:0. I přes to jsme hráli velice aktivně a snažili jsme se o vstřelení branky. Skvělé utkání zahrála celá naše záložní řada, Jirka Jaroušek dominoval v prostředku hřiště.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - M. Sysel [-] , A. Havlík [-] (87. P. Chalupa [-] ) , V. Hron [-] , D. Chlup [-] (63. L. Císař [-] ) , M. Stropsa [-] , J. Jonáš [-] , Š. Žalud [-] , A. Svoboda [-] , R. Šuta [-] , T. Lát [-] (76. F. Blažek [-] )

Slavoj Polná
J. Procházka [-] - M. Pecina [-] , J. Mach [-] (58. J. Holub [-] ) , J. Jiroušek [-] , T. Diviš [-] , D. Voráč [-] , F. Zid [-] , F. Vošmera [-] (63. A. Kasal [-] ) , T. Záruba [-] , V. Haala [-] , T. Čaloud [-]

ŽK: 43. A. Svoboda - 50. M. Pecina , 86. T. Záruba .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: BURGR Štěpán - NEJEZCHLEB Miroslav, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích