Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola skončil remízou


Branky


12

Oba týmy daly v každé polovině po jedné brance a zápas tak skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Šlágr kola se hrál mezi Štáblovicemi a Žimrovicemi. Úvod střetnutí patřil hostující družině. Hosté ze Žimrovic se ujaly vedení už po třech minutách, když Fajkus obral o míč domácího obránce a střelu asi z osmnácti metrů zakroutil nechytatelně k tyči – 0:1. Za dvě minuty vybojoval míč ve středu hřiště Hrbáč, posunul jej na Lukáše Škrobánka, který ale zamířil jen těsně vedle. Po čtvrthodině hry udělal domácí obrana chybu, míče se zmocnil Fajkus, ale přestřelil branku. Pak se poprvé ukázali domácí, ale nájezd Veřmířovského chytil gólman Šehovič. Po nahrávce Gračanina pak přestřelil bránu Fruncek. Ve 25. minutě poslal Lukačovič míč na Lukáše Škrobánka, který obešel dva hráče, ale přestřelil. Domácí se podařilo vyrovnat těsně před odchodem na přestávku, když Fruncek krásně narýsoval kolmici pro Veřmiřovského, který nekompromisně napálil míč pod břevno – 1:1.

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhého poločasu patřil domácí družině, která zatlačila hosty k jejich šestnáctce. Z tlaku pak přišla branka na 2:1. Štáblovice se ujaly vedení v 64. minutě, když se míč různě po dlouhém autu různě poodrážel až k Mecnerovi, který zavěsil – 2:1. Po centru Minarčíka mohl navýšit vedení Mecner, ale sjel mu balon z hlavy a míč šel mimo tři tyče. Deset minut před koncem pak přímý kop našel ve vápně Ondřeje, ale jeho pokus pak vykryl brankář Laci. Hostům se podařilo zachránit neporazitelnost sedm minut před koncem, když po nahrávce Hoppa vletěl do vápna Fajkus, kde byl faulován a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Lukáš Škrobánek – 2:2. Domácí se pak vrhli do útoku. Neujal se ale ani volej Gračanina, který Šehovič vyrazil na roh, a neujala se ani pološance Mecnera. Zápas tak skončil jako na podzim remízou. 

 

Štáblovice jedou příští týden do Kozmic. Žimrovice budou hostit Dolní Životice. 



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Byli jsme podle mého názoru lepším týmem a měli jsme zápas dotáhnout do vítězného konce. Bohužel jsme jim góly nabídli po našich chybách.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Úvod se nám docela podařil, ujali jsme se vedení a mohli jsme i navýšit své vedení. Bohužel jsme na konci poločasu dostali vyrovnávací branku. V úvodu druhé půle nás soupeř zatlačil a ujal se vedení. My jsme pak hru vyrovnali a podařilo se nám i z penalty vyrovnat skóre zápasu. Musím uznat, že domácí byli fotbalovější, ale my zase bojovnější, takže remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Štáblovice
D. Laci [-] - M. Laovský [-] , L. Veřmiřovský [-] , D. Tesař [-] , J. Fruncek [-] , P. Kuzník [-] , M. Gračanin [-] , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-] , T. Kříž [-] , M. Konvička [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , M. Schreier [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 58. T. Kříž - 77. J. Ondřej , 81. O. Černý .
Hráči zápasu: L. Veřmiřovský - R. Hrbáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - PINČEK Milan, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, ale tipují, že domácí vyhrají vyšším rozdílem, 4:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích