Tomáš Štencel - Chceme vyhrát všechny zbývající zápasy do konce sezóny

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola? Jak jste spokojen s tímto primátem?
Děkuji moc, jsem opravu spokojen a vůbec by mě nenapadlo, že bych mohl někdy vyhrát.
Váš výkon byl v sobotu podle vašich představ? Našel byste na něm nějakou mouchu?
Tak určitě jsem rád jak to vše dopadlo, ale podle představ to úplně nebylo, neboť si myslím, že je vždy co zlepšovat.
Tým šlapal podle vašich představ? Plnili jste přesně pokyny trenéra Matouška?
Tým šlapal jako hodinky, a když jsem si k tomu ještě trochu zakňoural, abych dostával víc míč, tak to byla čistá fantazie. Samozřejmě, že jsem se snažil plnit všechny pokyny trenéra, ale bohužel to někdy nešlo zrealizovat.
Jaké pokyny vám před zápasem vlastně dával? A byl spokojen s jejich plněním?
Jako před každým zápasem, abych na lajně běhal a byl lepší než soupeř. Podle mého názoru byl spokojen s mým výsledkem.
Zaskočil vás něčím Slavkov něčím? A co na jeho hře vám dělalo nejvíce problémů?
Jelikož jsme byli velice dobře připraveni, takže jsme nebyli ničím zaskočeni a krásně jsme udávali tempo hry.
Jak vůbec zápas probíhal?
Byl to opravdu těžký soupeř a nebylo to nic lehkého, podle mého názoru to byl opravdu vyrovnaný zápas, ale myslím si, že jsme byli o něco lépe připraveni a všichni jsme udělali maximum pro výhru, která se nakonec dostavila, a my jsme mohli slavit 3 body.
Vy sám jste dal dvě branky. Jakým způsobem padly?
Po tom co můj spoluhráč čaroval jak Copperfield, nahrál mi před bránu a já byl ve správný čas na správném místě, zasadil jsem první branku s přehledem. U druhé branky to byla souhra náhod a samozřejmě štěstíčka, ale po vybojovaném míči jsem s egem radši vystřelil, než abych nahrál Chryczykovi, který je poslední dobou bohužel platný jako padák ponorce, ale doufám, že se jeho forma zlepší.
Zápas byl hodně důležitý pro boj o záchranu. Vy jste ho zvládli. Myslíte si, že už můžete konec sezóny dohrávat v klidu? Kolik bodů si myslíte, že budete muset ještě nahrát?
Ano byl velice důležitý a jsem neskutečně rád za tuto výhru, kolik bodů musíme přesně nahrát, vůbec netuším, ale doufám, že vyhrajeme všechny zbývající zápasy.
Jak moc to je psychické hrát s obavou, že ještě nejste zachránění? Kde hledat příčiny tohoto neutěšeného stavu v této sezoně?
Nad tímto nepřemýšlím, každý zápas chci odehrát co nejlépe a toto by mě jen stresovalo a podepsalo by se to na mém výkonu. Kde hledat chybu je velice složité, nikdy to není jen o jednotlivci a jelikož já jsem u mužů spíše nováček tak to nemohu posoudit.
Jaké plány máte na léto? Jak se budete udržovat v kondici?
Jelikož jsem letos složil takzvanou zkoušku dospělosti, tak si hodlám léto užít, jak to jen půjde. Ale také budu nastupovat na vysokou školu a do toho pracovat, tudíž času na trénování bude méně, ale snad se nějaký najde.
Uvidíme vás i příští rok v dresu Vávrovic?
Jak se říká v textu písničky slovenského umělce, je to vo hviezdach. Nemám nic naplánovaného, takže bohužel nemůžu nic říct.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.