3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:30

28.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrzal dal hattrick, ale minule 4 gólový Kolman se nenechal zahambit a dvěma brankami ve druhém poločase zajistil Ďáblicím remízu


Branky


9. D. Vrzal , 13. D. Vrzal , 34. D. Vrzal - 3. M. Klímek , 59. V. Kolman , 69. V. Kolman
6

Ďáblice si v minulém kole připsaly vysokou výhru nad poslední Hostivaří a tušily, že na Hájích to tak jednoduché mít nebudou. Přesto do utkání vstoupily dobře, když je hned ve 3. minutě poslal do vedení Michal Klímek. Domácí však zásluhou hattricku Daniela Vrzala do poločasu otočili skóre na 3:1. O to, že utkání skončí remízou se postaral Vojtěch Kolman, který si ve druhém poločase připsal dvě branky a utkání skočnilo remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Úvod utkání vyšel lépe hostům, kteří získali míč ve středu hřiště, následně se jesličkami uvolnil přes hráče Jan Ondrůšek, pasem za obranu vysunul Mihala Byrkovyche, který krásně nacentroval přímo na hlavu Michala Klímka a bylo to 0:1 ve 3. minutě.

V 9. minutě získali domácí míč u střídaček na své polovině. Martin Lojda ho přenesl křížem na pravou stranu hřiště, kde ho krajní hráč zavezl do vápna a přihrávkou pod sebe ho předložil Danielu Vrzalovi, který se trefil do horního rohu Cingelovi branky a bylo to 1:1.

Ve 13. minutě nebyli hosté dostatečně důrazní ve středu hřiště, prohráli souboj o balón a po krásném pasu se za obranu hostí dostal znovu Daniel Vrzal a krásně přeloboval Dominika Cingela a otočil skóre.

Ve 36. minutě udělali hosté chybu v rozehrávce, kdy jeden z obránců podklouzl a domácí šli 3 na Cingela. Přihrávku před prázdnou branku dostal Daniel Vrzal, který se neukvapil a ještě si zasekl padajícího Cingela a až poté uklidil míč do prázdné branky. Zkušeně a hezky zakončeno a hattrick byl na světě.

Ještě do poločasu mohli hosté snížit, když jeden z útočících hráčů se probíjel přes obránce, překonal Lačíka, ale rozhodčí mu kvůli předchozímu faulu na obránce branku neuznal.

2. poločas

Ve druhém poločase mohli hosté snížit, když po centru z půlky hřiště se míč dostal na stranu vápna, odkud přišel centr do malého vápna, ale Lačík nebezpečnou situaci uhasil.

V 59. minutě to byla chyba domácíc v rozehrávce, kteří ztratili míč na rohu svého vápna a po centru do vápna se před Lačíkem udělala skrumáž, ze které branku vytěžil střelou do Lačíkova protipohybu Vojtěch Kolman.

O 10 minut později to byl Vojtěch Kolman, kdo si celou akci vybojoval, aby jí mohl gólově zakončit. Háje byly na balónu, kombinovaly na útočné polovině, ale Vojtěch Kolman se vrátil, vypíchl obránci, který ho nečekal baloń, Ďáblice rychle zakombinovaly a Viktor Veniger poslal krásný centr za obranu, kam si již stačil Vojtěch Kolman naběhnout a propálil Lačíka.

Utkání mohl rozhodnout Michal Kropík, který se postavil k penaltě. Z pokutového kopu trefil tyč a následně se prosadil z dorážky. Jelikož Lačík ani nikdo jiný se balónu mezitím nedotkl správně tak branka Ďáblic nebyla uznána.

Vzhledem k tomu, že Ďáblice v utkání neproměnily penaltu a domácí 2x trefili tyč utkání skončilo spravedlivou remízou 3:3. 



Ohlasy k zápasu


FC Háje Jižní Město
Petr Lojda - vedoucí mužstva: Zápas se hrál ve vysokém tempu, oba týmy byly ofenzivně naladěné. V prvním poločase jsme byli lepší, měli územní převahu, svoje šance dokázali využít. Od 3. minuty jsme prohrávali, ale brzký gól nás nezlomil, naopak vyburcoval. Druhý poločas byl většinou v režii hostů, kteří vyrovnali. Potom jsme přežili penaltu a my jen nastřelili 2x tyč, proto zápas skončil remízou. Všechny naše branky vstřelil a první hattrick v mužích během 23 minut zaznamenal devatenáctiletý Daniel Vrzal.




Sestavy


FC Háje Jižní Město
M. Lačík [-] - V. Uhlíř [-] (68. M. Zábranský [-] ) , L. Jirák [-] , D. Lacko [-] , M. Soucha [-] (88. D. Pešek [-] ) , J. Hančl [-] , J. Hadraba [-] , P. Mašek [-] , M. Lojda [-] , K. Kepka [-] (68. M. Látal [-] ) , D. Vrzal [-]

SK Ďáblice
D. Cingel [-] - D. Šindelář [-] (46. M. Saňa [-] ) , J. Jiroušek [-] , V. Kolman [-] , O. Mošnička [-] (46. M. Pazdera [-] ) , M. Klímek [-] (89. T. Smetana [-] ) , J. Ondrůšek [-] , M. Byrkovych [-] , M. Kropík [-] , A. Beránek [-] (76. D. Juriga [-] ) , V. Veniger [-]

ŽK: 40. P. Mašek , 53. V. Uhlíř , 59. D. Lacko - 12. J. Ondrůšek , 23. M. Klímek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MALANÍK Daniel - MAREK Tomáš, HANZLÍK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: David Matějček
Tip experta: remíza

Souboj týmů ze středu tabulky, oba budou chtít navázat na poslední 2 kola, kdy vždy bodovaly. Obě družstva vstřelí branku, tipuji 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 28 79:36 64
2 SK Slovan Kunratice 28 78:32 61
3 SK Union Vršovice 28 81:32 58
4 SC Xaverov Horní Počernice 28 68:41 56
5 FK Újezd nad Lesy 28 73:45 52
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 21
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Marek Benda 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 103 51,5% 0
2 Radek Hruška 65 38,7% 0
3 Jaromír Bělunek 45 62,5% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku